dilluns, 29 d’octubre del 2007

ALFORJA FS - VINYOLS (3 - 1)

Partit jugat a les 12:00 del matí el dissabte 27 de Octubre del 2007.

L'equip Local és presentava amb tres baixes per aquest partit contra el Vinyols.
(Oriol Saludes, Jordi Besora, Pere Jordi Estivill).

Crònica:

Primera Part;

És presentava un partit a priori assequible (segons la taula classificatòria), potser degut això o a les baixes, fou fins el moment el pitjor partit jugat per Alforja F.S;
Des dels primers moments l’equip Visitant va mostrar un ritme lent de partit sense cap pressa alhora de construir els seus atacs i esperant el darrera per evitar els contracops. Els Alforjencs després de varies oportunitats fallades, es varen començar a viciar-se del ritme tan i tan lent, no és lluïen les virtuts del nostre equip i així era molt i molt difícil pogué guanyar un partit que acaba els primers 20 minuts amb 0 a 0 el marcador.

Segona Part:

Els problemes persistien a la falta d’efectius del equip local, mancava ritme... tot i això passats dos minuts la nostra “Perla” posava els locals amb avantatge 1 a 0 i tot per decidir; semblava que aquell gol faria canviar el signe del partit i és començaria a veure oportunitats pels locals, però lluny d’això és mantenia aquell ritme cansi, faltaven 5 minuts per la fi, tothom sabia que s’ hauria de patir ja que no acabàvem de trobar la forma de forada la porteria.
El Vinyols apretava el veure que creava oportunitats per empatar el partit, en una d’aquestes arribades ens empataven el partit i tan sols quedaven 2 minuts de partit (amb el cartell de 5 faltes aixecat). Aquests dos minuts serien d’infart; passats 10 segons doblepenalty a favor dels visitants, amb parada providencial del nostre porter Jordi Barenys.
A la següent jugada l’entrenador d’Alforja treu el porter jugador a falta 1:30, a la primera possessió no es va treure cap resultat positiu, però tot seguit a la segona oportunitat i amb 5 jugadors de camp el Gerard Gual (Papa, Beckenvauer, Kaiser.... ) marcava el 2 a1 a favor dels locals, el pavelló s’enfonsava !!!!; després els Alforjencs marcaven gracies a “Perla” de doblepenalty per tancar el partit amb el resultat de 3 a 1.

Nois el resultat fou el més agraït d’un partit per oblidar, importantíssim els 3 punts ja que és mantenent a la part de dalt de la tabla.
Sobretot penseu que no tenim la pressió de guanyar els partits, avui per avui juguem per esta el mes amunt possible i disfrutar d'aquest bloc que aquest any a nascut.