dimarts, 23 d’octubre del 2007

LA RÀPITA - ALFORJA FS (1 - 4)

Partit corresponent a la 4 jornada, el nostre equip es desplaçava a la Ràpita a mostrar que no només és podíen aconseguir bon resultats a casa, sino també aprendre a jugar com a visitant.
Alforja Fs es presentava amb dues baixes (Jordi Barenys, Jordi Besora) a casa del Rapitencs, una pista difícil tot i no esta en els primers llocs de la classificació.

Crónica:

Primera Part:
Després d'uns primers minuts de control, l'equip visitant començava a tenir clares oportunitats de gol, unes vegades el porter i d'altres la poca definició de cara a porteria feien que el marcador no es mogués. Passaven el minuts i el Rapitencs començaven a sentir-se cómodes en el seu joc hi ha creure amb les seves possiblitats, d'aquí arribaren dues jugades on per sort no materialitzaren amb gol; faltant dos minuts pel final una internada i dibling inclòs de qualitat, l'Ernest donava el primer gol regalat el seu company Sergi de la penya.
Ens posavem 0 a 1 el final de la primera part, encara faltava un món.

Segona Part:
Els Locals mantenient el mateix joc de la primera part, buscaven pilotes el seu pívot perque intentes una jugada individual; Alforja FS, va recular instintivament les linies de defensa, en conseqüència la Ràpita dominava la possessió de la pilota. Viviem el minut 5 de la segona part quan en un error de marcatge els locals empataven el marcador i 1 minut després l'arbitre ens pitava la 5 ª falta d'equip, és complicaven les coses a falta de 15 minuts pel final, (aquest equip sap demostrar en els moments més complicats la seva vàlua). Aprofitarem un cotracop per marcar el 1 a 2, el mateix moment els locals li aixecaven el cartell de les 5 faltes, (faltan 15 minuts pel final). S'havia sortit d'una situació molt adversa.
Amb el marcador a favor els locals és feren amos de la pilots mentre els visitants sortien a la contra amb molt de perill, en un d'aquests contracops arribaven el tercer i quart gols dels Alforjencs i deixaven el marcador amb un 1 a 4 final.

Felicitar el nostre equip per aprendre a sufrir amb els moments importants i treure 3 punts d'un partit que se'ns havia complicat per moments. Aquests partits demostren que la tabla classificatoria no t'ajuda a guanyar un partit i que s'ha de se respecta el contrari vagi a la posició que vagi.

Aquesta setmana juguem a casa contra el Vinyols, us demanaria que oblidessiu la tabla de classificació i que només pensessim a mostrar les ganes de treballar, és una setmana on el liderat fa que els altres equips s'entreguin el 120%. Vull que imagineu quantes vegades robarem la pilota i sortirem a la contra, quants 1contra 1 disfrutarem i sobretot quants gols voleu treure de les nostra porteria.