dimecres, 28 de novembre del 2007

ALFORJA FS - RIUDOMS FLACOBS (4 - 1)

Partit jugat a les 12.00h del matí el dissabte 24 de Novembre del 2007 al Pavelló Municipal d'Alforja.
L'Alforja es jugava un partit molt important ja que necessitava la victòria per reafirmar el seu liderat i fer valdre encara més la gesta del triomf al camp de l'Altafulla.
Els alforjencs presentaven les baixes dels germans Joel i Christian Salvadó i el dubte de la "Perla" del equip.

Crónica:

Primera part;

El Riudoms com ja s'imaginava l'equip local, va vindre amb la seva defensa en zona i molt ben tancats i a la espera de poder materialitzar alguna contra, això provocava que els nostres tinguessin que trencar aquesta defensa però sense sort. Algunes jugades aillades va disposar l'Alforja FS aprofitant les seves individualitats, però els locals no aconseguien perforar la porteria visitant, tret d'aquesta falta de gol els alforgens començaven a posar-se nerviosos però justament llavors una jugada molt ben triangulada, que va trencar la defensa zonal del Riudoms, la va finalitzar Joaquim Osete, i es va arribar a la mitja part amb aquest 1-0 al marcador.

Segona part;

L'Alforja va intentar sortir a la segona part amb molta concentració per equilibrar la falta de creativitat que tenien en aquell partit, però una jugada "tonta" la va saber aprofitar l'equip de Riudoms en què després de dos rebots, i inclosa una parada del porter local Jordi Barenys, va acabar amb gol. Van ser uns moments d'incertesa per al equip local que a falta de 10 minuts es veia amb un empat al marcador, però l'equip local va treure la seva "garra" i en una jugada de Joaquim Osete va transformar el 2-1. Després d'aquest gol, els visitants van apretar i van disposar d'algunes ocasions però van xocar contra la fèrria defensa local. I en els últims 3 minuts l'encert del nostre nou "papà" Jordi Besora que va marcar 2 gols, va fer acabar el partit amb el 4-1 al marcador.

Un mal partit en general del equip local, en què les males notícies del partit foren aquesta i la lesió de Gerard "Perla", sens dubte la bona notícia fora els 3 punts que es van emportar els locals i els 8 punts de distància que es mantenen amb els segons de la classficiació, l'Altafulla, a la espera dels partits que té per disputar.

Ara ens espera un desplaçament molt díficil, al camp del Amposta en què a casa es manté molt ferm i segur que serà una nova prova de foc per al nostre equip que ja ha desmostrat que és capaç de grans gestes com la del camp de l'Altafulla.