dilluns, 12 de novembre del 2007

ALFORJA FS - SALOU"B" (6 - 4)

Partit jugat a les 12:00 del matí el dissabte 10 de Novembre del 2007.
Alforja Futbol Sala és jugaba 3 punts importantíssims de cara a mantenir-se a les primeres posicions contra el Salou "B", un equip de molta qualitat que per bloc ha d'anar pujant de posició dins la taula de classificació.
Els nostres presentaven per aquest partit la baixa del Joel Salvadó.

Crónica:

Primera part;

Des d'un primer moment l'equip local va sortir a pel partit, el primers minuts va disposar de 3 o 4 opcions clares de gol, fruit d'aquestes Alforja s'avançava el marcador amb un 2 a 0 i tot just havien passat 7 minuts de partit. Els Salouencs pero en cap moment és van desencaixar i varen continuar fent el seu joc, control total de pilota i parets ràpides que feien descolocar la defensa local en certs moments. Alforja tirava les seves linies enrera per sortir a la contra, ja que era molt important mantenir aquell resultat fins el final de la primera part, com així va ser.

Segona part;

Primers minuts de descontrol, on les oportunitats és presentarent els dos equips; els errors de cara a porteria dels locals juntament amb la mal sort (gol de falta indirecta, entra de rebot a la barrera) varen provocar un empat a dos i 15 minuts per endevant. Començava un partit completament diferent on les forces estaven totalment paral.leles amb la diferencia que animicament els nostres estaven un pelet més tocats.
Per segon partit consecutiu vam mostrar els perques de la nostre classificació, els alforjencs varen començar a sortir amb contres mes perilloses, és veia un partit d'aquells que fan afició on dos estils diferents de joc mostraven totes les virtuts i l'igualtat era tan visible que quan els locals s'avançaven i el visitants empataven acte seguit, fins arribar el 4 a 4.
A partir d'aqui L'Alforja amb 5 minuts per endevant i amb el public totalment entregat, va avançar-se en un golàs de corner (Gerard gual) i en la següent jugada Jordi Besora feia el 6 a 4 definitiu. Els dos últims minuts entregaren totalment la possessió de la pilota el Salou fins que aquests s'esgotaren i finalitzava el partit.

Un partit de videoteca, molt emocionant, dos equips d'alt nivell futbolsalistic.
Felicitar el nostre equip per una altre primera part de MATRICULA, jugant amb inteligencia i fent en cada moment el que s'havia de fer. Felicitats a tots.
Com a punt negre dir que varem tornar a encaixar dos gols rapidissim els principis de la segona part!!! (Esperem solucionar-ho).

Aquesta Setmana L'Altafulla, segons classificats. (partit especial que agrada jugar a tothom !!!).
Esperem tenir sort pero sobretot demostrar que el treball i l'entrega del nostre equip hi serà sigui quin sigui el resultat. (esperem endur-se 3 punts.)

El marcador va variar fins a 6 vegades el resultat, 3 - 2, 3 - 3, 4 - 3, 4 - 4, 5 - 4, 6 -4,