dijous, 28 de febrer del 2008

ALFORJA FS - LA RÀPITA ( 14 - 1 )

Partit jugat el dissabte 23 de Febrer del 2008 al Pavelló Municipal d'Alforja en un partit sense gaire història que els visitants es van presentar amb els jugadors justos de camp. El "matx" es va jugar a les 16.00 per petició dels rapitencs. El partit presentava les baixes de Oriol Rodríguez i Nil Martorell, que des d'aquí li desitgem una ràpida recuperació.

Crónica:

Primera part;

Els alforgencs van sortir al camp mentalitzats i sense ganes de tindre sorpreses, així que desde bon principi van seguir amb el seu estil de joc que els carecteritzen i a base que avançaven els minuts anaven aumentant al marcador i així es va arribar a la mitja part amb un 7-0 clar per l'equip local.

Segona part;

A la segona part es va seguir amb la tònica de la primera i els locals ho van aprofitar per repartir minuts en els jugadors de l'equip. Els gols no es feien esperar, tot i que els rapitencs van conseguir marcar el que se'n diu el "gol de l'honor", i al final del partit el marcador reflectia un contundent 14-1 a favor dels blaus.

Conclusions;

Aquest partit ha servit per equilibrar els gols a favor en base la classificació i la posició actual, així situant-se en segon lloc com equip més realitzador i primer pel que fa en el tema de gols encaixats.

Cal remarcar l'actitut dels visitants, en què tot i ser jugadors justos de camp van jugar tot el partit amb honor i van abonadonar el camp amb el cap ben alt.

En la següent jornada els alforgencs es presenten al camp del Vinyols, un camp que no és precisament fàcil i el fet d'anar amb més d'una baixa farà que es tingui que lluitar per treure un resultat positiu de la visita. Ànims "gladiadors"!