dijous, 20 de març del 2008

CLUB FS SALOU "B" - ALFORJA FS ( 3 - 4 )

Partit jugat el diumenge 16 de Març del 2008 al Pavelló Municipal de Salou en un gran partit pels amants del futbol sala que sens dubte no va defraudar als assistents. Els alforgencs presentaven les baixes de Oriol Saludes i Nil Martorell.

Crónica:

Primera part;

Els visitants van sortir al camp mentalitzats de que estaven en una de les pistes més díficils de la categoria. Segurament aquesta mentalitat va fer que a la primera jugada en atac dels alforgencs s'avancessin al marcador gràcies a una jugada d'Ernest Queralt que va materialitzar Gerard Gual. El partit es presentava de la millor manera possible pels "blaus" ja que posar-se 0-1 als primers minuts ajudava a que es pogués sortir amb algun resultat positiu d'aquesta díficil pista. A partit d'aquest moment el Salou va avançar línies i presionaven a 3/4 de camp però els alforgencs feien inútil aquesta pressió i la superaven en cada moment tot i que no tenien el dia de cara porteria i durant la primera part es van arribar a desaprofitar fins a 5 o 6 oportunitats clarissimes de gol. Cal remarcar que els locals també van tenir les seves oportunitats i algunes vegades el porter Jordi Barenys i d'altres la sort van fer que al final de la primera part s'aguantés el 0-1.

Segona part;

Al començament de la segona part els locals van sortir a menjar-se els alforgencs i aquests van tindre la típica "pajara" que ja comença a ser preocupant i en menys de 5 minuts el marcador reflectia 2-1. En aquells instants l'equip d'Alforja semblava mort, però va saver treure la ràbia que porta dins i, Ernest Queralt, després d'un rebot posava el 2-2 al partit. Començava de nou el partit. El partit es mantenia molt igualat, però en un córner el Salou s'adelantava després d'un gran xut. Els alforgencs no es rendien i després de buscar el gol, en una jugada "embarullada" Gerard Gual li va donar el gol fet a Ernest Queralt. El resultat era de 3-3 i 5minuts per endavant per buscar el gol de la victòria. Els de Salou no es rendien i van gaudir d'algunes ocasions que Christian Salvadó va parar amb molta maestria. A falta de 2 minuts van ser els visitants qui van apretar i va ser fins a falta de 3 segons quan Joaquim Osete, desaparegut tot el partit, va demostrar l'etiqueta de "crack", va agafar la pilota al mig del camp, se'n va anar de dos i va xutar desde llarga distància aconseguint el gol de la victòria pels visitants.

Van ser moments de màxima felicitat i es va celebrar el gol com si d'una lliga es tractés, i no era per menys, gràcies aquest golàs de Joaquim Osete els alforgencs es mantenen vius per la lluita del campionat.

El pròxim partit, Alforja-Altafulla, es presenta vital pel desenllaç de la lliga i es que una victòria dels alforgencs posaria la lliga al "rojo vivo" i en canvi, una dels del Tarragonès deixaria casi sentenciada aquesta competitiva i emocionant lliga.