dimarts, 30 de setembre del 2008

PLAYAS DE SALOU - ALFORJA FS ( 5 - 4 )

Primera jornada de lliga disputada el diumenge 28 de Setembre del 2008 al Pavelló Municipal de Salou. L'Alforja començava amb moltes ganes la seva segona temporada com a institució, la de la consolidació.

Primera part;

Als primers minuts de l'Alforja no van ser bons, ja que l'equip no es sentia comode a la pista fruit segurament del nerviosisme dels primers minuts de la temporada i de la poca "pilota" que s'ha pogut treballar en els entrenaments degut al tancament del Pavelló Municipal d'Alforja. Aquests minuts van ser aprofitats per el Playas ja que al voltant del minut 5 el marcador reflexava un 2-0. A partit d'aquest instant els visitants es van començar a espavilar i van mostrar el joc que van realitzar durant al llarg de la temporada passada, molt de moviment, molt toc, a conseqüència d'aquestes triangulacions va arribar el 2-1 fet per Joaquim Osete, l'Alforja tornava estar dintre el partit. Els visitants continuaven despegant el seu joc i creant moltes ocasions tot i que aquestes no entraven. Quan semblava que arribaria l'empat, l'arbitre del partit va senyalar un penalt més que dubtós que els locals no van desaprofitar. Era un cop molt baix per als d'Alforja però al contrari que enfonsar-se van treure el seu caràcter i amb un autèntic golàs de falta del últim fitxatge del equip, Òscar Gual, posaven el 3-2. Els ultims minuts de la primer part serien de color visitant tot i no saber transformar aquest domini en gols i amb el 3-2 s'arribaria al final de la primera part.

Segona part;

Els primers 10 minuts de la segona part no van tindre gaire història, en què semblava que els dos es conformessin amb aquest resultat i això no li interesava al equip visitant, que va veure com a falta de 10minuts els locals ampliaven el marcador ( 4 - 2 ). A partir d'aquest resultat els alforgencs van espavilar i van tornar a gaudir d'ocasions que tampoc van saber transformar fins als minuts finals on amb porter jugador, Quim Osete transformava el 4-3 al marcador. Els viistants apretaven però van ser els locals que a falta de dos minuts decidien el partit amb el 5-3. En aquests dos últims minuts els alforgencs van apretar tot i ser casi impossible i van treure un gol, el segon de Òscar Gual, aquesta vegada de doble penalt.

Primer partit de la temporada i primera derrota en un dels camps més díficils de la categoria i un equip que segurament estarà lluitant per la unica plaça que dóna el passaport a la Territorial Catalana.

Per part de l'equip, no es pot ensorrar per la derrota i que amb l'actitud del partit i amb molt de treball i esforç donarà moltes alegries a la seva afició.