dissabte, 15 de novembre del 2008

ALFORJA FS - ÀNGELS AMPOSTA ( 6 - 2 )

Eren les 16h de la tarda d'aquest dissabte 15 de novembre quan l'àrbitre donava pas a un dels partits de la jornada que enfrontava a dos dels grans. L'Amposta, que buscava sumar per seguir la seva ratxa de 5 partits sense conèixer la derrota i l'Alforja, que volia recuperar-se de l'empat de l'anterior jornada. Es preveia un partit vistós i, gols i bon joc, segurament han donat aquesta sensació a l'afició que s'ha congregat al municipal Alforgenc. Resultat final amb victòria pels locals que sumen, doncs, tres punts i un granet d'arena més en aquesta lluita per una lliga que serà llarga.

Aquesta jornada els locals han anat agafats de la mà de l'estratègia i fruit d'aquesta s'han aconseguit vàries dianes. Ja ben aviat s'han col.locat amb un 2-0 favorable, sorprenent un Amposta desconegut. Els encarregats han estat Ruben i John. Tot seguit, Ruben en una jugada personal i Ernest amb un fort xut al pal haguéssin pogut ampliar més el marcador però la sort s'ha aliat de part dels del Montsià quan a més a més han sabut reaccionar ficant-se al partit aprofitant un rebot on Cristian s'ha vist sorprés. El resultat es reduïa a la mínima, però els locals tocaven i tocaven en un partit on s'ha treballat molt bé tàctica i estratègicament i és en aquesta última faceta on Perla ha col·lat un xut provinent de jugada de còrner i amb el qual s'arribaria a la mitja part.

A la represa, un Alforja conservador ha vist com un fort xut ben dirigit dels Ampostins reduïa diferències. Suposava el 3 a 2 i una renda que podia fer perillar el tram final del partit però els locals han sabut ampliar el seu compte amb gols d'Ernest i Quim Osete. Amb el 5 - 2 Alexis s'ha hagut de lluir després que un jugador de l'Amposta aconseguís quedar-se sol davant d'ell. Les contres s'anaven succeïn quan ja a les acaballes, Ruben n'ha aprofitat una per sentenciar el partit fent passar la pilota per sota les cames del porter rival.

Finalment doncs, partit on l'Alforja s'ha ficat la bata de treball i amb la lliçó ben apresa ha pogut treuren benefici. També val a dir que l'assignatura pendent contra els àrbitres avui ha estat aprovada i si es treballa així de ben segur que tothom farà la feina millor.

Aquesta setmana s'avança l'encontre a domicili del Vinyols el qual es disputarà dijous dia 20 a les 21.30h del vespre. Sort!

1 comentari:

Anònim ha dit...

suerte alforja contra el vinyols nos vemso en dos semanas