dimarts, 16 de juny del 2009

REUS FUTSAL - ALFORJA FS ( 2 - 7 )

Jornada 34, últim partit a domicili, aquesta vegada del Reus Futsal. Encontre a vida o mort pels blaus on s'hi jugaven el tot o el res. Inclús un empat podia ser un resultat perillós. Graderia a vessar en aquesta jornada històrica pel poble d'Alforja on els nervis van ser els clars dominadors de bon troç de la primera part tot i que finalment el desenllaç va ser el més feliç pels alforgencs amb la victòria que els hi dóna l'accés a Territorial Catalana.

El partit va començar amb 10 minuts de nerviosisme i un joc impropi de l'Alforja que donava ales a un Reus que va sortir amb ganes de complicar la tarda als blaus. Un joc lent i amb poques arribades donava moltes pilotes de contraatac als locals que van tindre opcions d'avançar-se en el marcador. Alexis, com sempre, desfeia tota opció perquè el seu equip intentés tornar a construir. No va ser fins passats els 10 minuts que Sergi en un moment d'inspiració va culminar dues jugades de forma magistral. Va ser obrir la llauna i sentir-se més còmodes talment que a la mitja part el marcador ja reflexava un abultat 0 a 5.

Una segona part amb 20 minuts de tràmit era la recta final del partit i de la lliga on l'eufòria ja es podia viure a la graderia i a la pista. Tan era així que certa relaxació va provocar dos gols per banda (Osete i John pel conjunt blau), ficant el 2 a 7 final al marcador.

Finalment, eufòria desbordada pel conjunt Alforgenc que aconsegueix aquesta fita històrica d'ascens directe a Territorial Catalana després d'un any de molt d'esforç i patiment on el treball de dimarts rera dimarts i dijous rera dijous ha tret els seus fruits a les 34 jornades aconseguint ser l'equip més regular amb uns números d'autèntic campió. Aprofitar per agraïr a tot el poble i al públic que s'ha volcat en ajudar a l'equip per l'esforç i el suport brindat.