divendres, 6 de novembre del 2009

ALFORJA FS - FRAGA ( 7 - 4 )

Partit corresponent a la 5ª jornada de Lliga on els dos equips anaven necessitats de punts tot i a les altures de temporada que estaven. L'Alforja, en moments de bon futbol i d'altres més despistats, va aconseguir quedar-se amb els 3 punts.

Els alforgencs sortíen amb una pressió forta al equip rival, fruit d'això van anar començant a succeïr les primeres ocasions pels locals posant-se un 2-0 als pocs minuts. Un fallo en defensa dels locals donava vida als de la Franja, 2-1. El partit seguia amb la mateixa tònica, l'Alforja tornava a pegar però el Fraga reaccionava, 3-2. El partit es va calmar una mica fins arriba als últims minuts de la primera part on l'Alforja va ampliar distàncies arribant-se a posar amb un 5-2 al seu favor.

A la segona part l'Alforja no volia problemes i que els de Fraga es tornessin a posar dintre el partit i fruït d'això es va poder veure un equip local amb ganes de matar el partit. Va aconseguir ampliar el marcador amb un 6-2. Semblava un partit mort i que l'Alforja no tindria cap més tipu de problema, però es van tornar a complicar el partit i en un "cos a cos" es va arribar al 7-4 final amb alguna esperança per l'equip visitant amb el porter-jugador, però el resultat no es va moure d'aquí.

Aquesta setmana els "blaus" van a Matadepera, un camp díficil que de ben segur que posaràn les coses díficils, però amb la il.lusió de emportar-se els primers 3 punts com a visitant.