dilluns, 22 de març del 2010

ALFORJA FS - MATADEPERA ( 2 - 1 )

L'Alforja tornava a la seva pista després d'haver perdut l'últim desplaçament, Fraga. Enfront tenia el Matadepera, un equip que segurament no es mereixeria estar en les darreres posicions que està.

A la primera part, el Matadepera va anar a buscar l'Alforja a 3/4 de pista, això va crear un partit amb molt ritme, poc control i molts enfrontaments per pilotes mortes que es quedaven. Fruït d'això, el número de targetes visitant va ser bestant alt amb una expulsió d'un jugador a falta de 3min. Els locals tenien ocasions clares, però unes el porter i altres el pal no permítien encetar el casiller. Tal com hem comentat abans, a falta de 3min els visitants es quedaven amb un jugador menys, cosa que els locals no van saber aprofitar i es va arribar en 0-0 al final de la primera meitat.

A la segona part, la tònica del partit no va variar, fins que Òscar, després d'un rebuig del porter, posava l'1-0 al marcador. Amb 1-0, una altra expulsió visitant tampoc va ser aprofitada pels blaus i ho van pagar car, ja que uns instants després el Matadepera empatava a pilota parada. Els locals no es van posar nerviosos i en una altra jugada a pilota aturada posaven el 2-1 final del partit ja que els visitants ho van intentar a pilota aturada però no van aconseguir el gol desitjat.

L'Alforja suma tres punts més per la seva lluita a la classificació i dóna moral per la seva pròxima visita a la pista del Moreno's.