dijous, 29 d’abril del 2010

CFSF ALDEA - ALFORJA FS ( 1 - 2 )

Els alforgencs es presentaven amb varies baixes i només dos canvis, tot i això, es van poder emportar els 3 punts de les terres de l'Ebre.

Els visitants, a causa de les baixes, van basar-se amb una defensa fèrria i unes posessions curtes i verticals. Fruït d'això, un contraatac protagonitzat per Samu, el va transformar John al segon pal. Els alforgencs es sentien comodes al partit i l'Aldea, tot al contrari, amb les seves posessions estèrils. D'una jugada a pilota aturada els locals van empatar el partit, però al cap d poc temps, Ivan realitzava el segon pels "blaus" amb un fort xut colocat. 1-2 a la mitja part i el partit estava tal i com desitjaven els del Baix Camp.

A la segona part, com era d'esperar, els aldeans van apretar més, però per enèsima vegada un gran Xavi i una treballada defensa van conseguir que el resultat no varïes tot i disposar de un doble penalt i jugar els ultims 4 minuts amb porter-jugador.

Gran victòria que visualitza el bon estat del equip en aquest tram de temporada. Ara toca pensar en el pròxim partit, Berga, que no val a confiar-se si no es vol tenir un disgust.