dimarts, 18 de maig del 2010

CAPELLADES - ALFORJA FS ( 8 - 3 )

L'Alforja es presentava a Capellades amb els deures fets, i els del Penedès, en canvi, es jugaven l'ascens.

Un inici amb poca tensió de l'Alforja va fer que ràpidament els locals s'avancessin al marcador. El Capellades tenia el control del partit, però tot i això els visitants van gaudir d'ocasions durant la primera part, però un encertat porter va saber intervindre. El Capellades també en va tindre moltes fins arribar al 5-0 a la mitja part.

A la segona part, el Capellades més relaxat i els alforgencs ferits pel seu orgull van donar una altra imatge, tot i això el Capellades posava el 6-0. A partir d'aquí els visitants es van arribar a posar 6-3 al marcador, fins que amb porter-jugador, el Capellades va saber aprofitr i es va acabar amb el 8-3 final.