dissabte, 2 d’octubre del 2010

Tàrrega FS 4-3 Tecnovit Alforja FS

Els alforgencs començaven la Lliga a a díficil pista del Tàrrega. Els del Baix Camp van completar un gran partit en termes generals, però detalls i/o errors van fer que el "matx" es decantés per la part de la província de Lleida.

Els "blaus", ja que jugaven amb la segona equipació a causa que el Tàrrega jugava de groc, van començar el partit molt forts, controlant el partit, el tempo i fins i tot gaudint d'ocasions de gol. A partir dels 5 minuts la balança es va igualar i el Tàrrega gaudia també d'ocasions al contraatac. Una pilota perduda en construcció no la van desaprofitar els locals per posar-se 1-0 al marcador. La tònica seguia sent la mateixa tot i que va ser un cop dur per l'Alforja. Així s'arribaria al final de la primera part.

A la segona les forces estaven igualades, però una jugada semblant al del primer gol del Tàrrega va fer que ampliessin distàncies. Pilota perduda per part d'un jugador alforgenc i els de Lleida que no fallaven, 2-0. Els visitants van seguir intentant retallar distàncies però no ho aconseguien i els locals disposaven d'alguna ocasió per finiquitar el partit. A falta de 4 minuts, els alforgencs van posar porter-jugador i va donar fruïts ja que es van aconseguir 3 gols. El problema? Que tot seguit d'aconseguir apretar-se al marcador, els locals el tornaven a ampliar. Resultat final; 4-3.

Un partit per reflexionar amb els seus pros i contres per tal de aconseguir els primers punts de la temporada a la pista del Sporting Alcalá Prat a la tercera jornada, a causa de la retirada del Linyola, el teòric rival a la següent jornada de Lliga.