diumenge, 24 d’octubre del 2010

TECNOVIT ALFORJA FS 8-3 Aldea V. Moreso

Aquesta setmana es presentava com una jornada especial pel fet de ser el primer partit de lliga que disputàvem com a locals. Punts importantíssims en joc per uns i altres. El partit que disputava el Tecnovit Alforja FS al seu feu contra l'Aldea, era un partit molt esperat tan per jugadors com per públic i així es va demostrar amb l'aforament que es va viure al pavelló. Gran expectació a un gran partit que no va defraudar amb l'exhibició de joc feta pels dos conjunts que es va saldar amb una gran victòria del Tecnovit Alforja FS per 8 a 3. A diferencia de la temporada anterior, la primera part va estar dominada per l’Aldea, ja que en tot moment va saber com enfocar el partit. Gràcies això, als nervis i a la dolenta primera part dels alforgencs vam arribar al descans amb un resultat negatiu de 1-3. En canvi, a la segona part tot va cambiar, l’Alforja va sortir a pista com no havia fet a la primera, això ens va permetre jugar amb més tranquil·litat i serenitat. Poc a poc l’equip local va poder anar reduint distàncies al marcador, arribant a igualar el partit 3-3, a partir d’aquí i van haver un parell de moments claus on l’Aldea va disposar de 2 dobles que podrien haver modificat el transcurs del partit. Ara bé gràcies a les grans aturades del nostre porter i a la casta de tot l’equip, vam poder acabar el partit amb un resultat de 8 – 3 favorable al Tecnovit Alforja FS.

Primers tres punts a casa i per sobre de tot hem fet bons els tres punts de la setmana passada fora de casa. Tenim moltes coses a millorar, però hem pogut comprovar que un partit no s’acaba fins passats els 40 minuts.

Pròxim partit contra l’Altafulla, un duel que tradicionalment ens es desfavorable, però com tots ja sabeu les estadístiques estan fetes per trencar-les. Objectiu 3 punts.