dissabte, 20 de novembre del 2010

TECNOVIT ALFORJA FS 9-2 Ae Centre Sanfeliu

Segurament un dels partit més esperats de la primera volta tant per jugadors, aficionats i públic en general... i així va ser ja que l'ambient viscut al pavelló Alforgenc va ser increïble. Sense cap mena d'incident tothom va vindre a disfrutar del partit i a donar tot el seu suport al equip LOCAL. Partint d’aquesta base, era el moment de demostrar que els jugadors també estaven a l’altura, i aquests tampoc van fallar, ja que el partit va acabar amb un resultat de 9 a 2 davant l’actual líder de la categoria.

Donava el tret de sortida el Tecnovit Alforja FS ficant la pilota en joc i als pocs minuts de joc, aprofitant un error del equip visitant varem poder estrenar el marcador, situant-lo en un 1-0. Ràpidament es va poder apreciar com l’equip estava molt “enxufat”, i era capaç de controlar la pilota durant els minuts inicials. Tot i això el Ae Centre Sanfeliu poc a poc s’anava apropant a la porteria i de cada situació o error, en treia una oportunitat de gol que com sempre acabava topant-se amb les aturades d’un porter descomunal. Però l’equip va seguir treballant i desenvolupant el seu joc i tot aquest treball va donar el seu fruit quan al minut 7 el marcador ja reflectia un 3 a 0. A partir d’aquí la situació es va anar calmant, i tot i que els dos equips disposaven de múltiples ocasions, el marcador ja no es va moure.

La segona part, l’Alforja arrancava sabent que en aquells primers minuts l’equip no podia encaixar cap gol, ja que si ho feia l’únic que provocaria era donar vida al Centre Sanfeliu. Tot i la insistència del equip visitant, el fet de defendre correctament i disposar d’un bon porter, ens va permetre aconseguir l’objectiu proposat. A partir d’aquí l’equip va poder seguir marcant diferencies i al minut 5 de la segona en dos jugades va poder situar el marcador en un 5 a 0. Fruit d’aquesta situació l’equip visitant es va veure obligat a treure el porter –jugador a falta de 15 minuts, així doncs els “grocs” no els hi quedava cap més remei que replegar línees e intentar esperar que el Sanfeliu cometes algun error. A partir d’aquí no hi ha gaire cosa més a explicar, el conjunt visitant va poder marcar 2 gols gràcies a dos molt bones combinacions i el equip local gràcies a uns quants errors va poder marcar-ne 4. Per tant el resultat final que és reflectia al pavelló era d’un 9 a 2 a favor del Tecnovit Alforja Fs

Espectacular partit del conjunt local, bon partit dels visitants, 3 punts molt merescuts i gran ambient a les graderies... la veritat és que no se li pot demanar massa més a un encontre d'aquestes característiques. Des d'aquí, dir dues coses bàsicament, felicitar per la victòria als jugadors i cos tècnic de l'Alforja i d'altra banda agrair a tots aquells aficionats que es van apropar al pavelló municipal, ja que gràcies a ells ens vam sentir recolzats en tot moment.

La setmana que bé el equip es desplaçarà a la difícil pista del Fraga on a les 19:15, l’equip intentarà lluitar per aconseguir els 3 punts.