divendres, 22 d’abril del 2011

Tecnovit Alforja fs 5-2 Fraga

Aquesta setmana el nostre equip s’enfrontava al Fraga. Partit complicat, després de la derrota de l’últim partit, on era necessari tornar a guanyar per recuperar sensacions.

La primera part va començar bé, gràcies a la pressió inicial i el joc desenvolupat, vam poder marcar 2 gols consecutius que ens donaven un primer avantatge al marcador (2-0). Ara bé per enèsima vegada no vam saber gestionar correctament aquest avantatge, i després d’una contra fallada per part nostre, el Fraga va saber aprofitar l’error per contraatacar i marcar el 2-1. Pocs minuts després en un xut llunya però potent, incomprensiblement el Fraga aconseguia marcar el 2-2, arribant així al final de la mitja part.

Així doncs en la segona part teníem que intentar aixecar el resultat, ja que era vital aconseguir la victòria. Vam decidir sortir a mitja pista, no concedint contraatacs fàcils al Fraga, tot i les ocasions, el Jonh, gràcies a una bona paral•lela, va poder avançar al conjunt Alforgenc, (3-2). Un gol important que donava tranquil•litat al partit i confiança als jugadors, i a mesura que van anar passant els minuts, vam poder ampliar el marcador situant-lo en un definitiu 5-2.

Victoria necessària que ens permet seguir lluitant per les posicions d’ascens. Ara a treballar durant la setmana Santa per afrontar el partit contra els Jokers amb la màxima intensitat.