diumenge, 2 d’octubre del 2011

DEBUTS AMB DERROTES

No ha començat bé la temporada pels dos primers equips d'Alforja FS, ja que van caure en els seus respectius partits.

El Territorial va anar a la díficil pista del Bar Moreno's de Lleida i no va poder emportar-se res de positiu tot i la primera bona part anant 0-1 al marcador. Una segona part"boja" va beneficiar als locals acabant amb el 6-4 final.

El Preferent també va començar com a visitant, en aquest cas a la pista de l'Inter de Calit. Després d'una dolenta primera part a causa d'anar al descans amb un 2-0 en contra, a la segona part l'equip es va refer, va retallar distàncies i incús va disposar d'alguna oportunitat per igualar el partit però va ser l'equip local que va sentenciar el partit amb el 3-1.

Toca refer-se d'aquestes derrotes el més aviat possible, i no hi ha millor ocasió per fer-ho que aquest pròxim dissabte al Pavelló d'Alforja per tal de poder sumar els primers punts de la temporada.