dijous, 17 de novembre del 2011

SORT DELS BENJAMINS!

Aquest cap de setmana, el nombre de partits dels equips del club va quedar reduït ja que tant el Preferent com el Cumesa Alforja sénior descansaven.

El Territorial visitava la pista del Tàrrega, imbatut fins al moment. Després d'una primera part amb domini local s'arribava al descans amb 1-0. Però la segona part, els alforgencs van començar a creure més, i fruït d'això es va arribar 2-2 (tot i fallar nombroses ocasions de gol) a falta de 3 minuts per a la conclusió del partit. A partir de llavors, errors puntuals van sentenciar el partit amb el 4-2 final.

L'Infantil s'enfrontava contra el Salou FS, una de les millors escoles de la província. A la primera part els alforgencs van ser superiors però no van saber transformar les ocasions i es va anar al descans amb 1-3. A la segona, els visitants al disposar de més espai, van jugar millor i van finalitzar diferents jugades amb el resultat final de 4-7.

El Benjamí anava a Cornudella del Montsant. Els jugadors de Pol Aragonès van ser superiors en tot moment (una de les raóns era la diferència d'edat) i es va arribar al final del partit amb el 0-13.