dimecres, 28 de març del 2012

MALS RESULTATS

El Territorial viatjava per primera vegada a Andorra per enfrontar-se amb el Sant Julià. Partit disputat que va acabar amb derrota dels visitants per 5-2 que van tenir més pilota i sobretot més efectivitat de cara a porta.

El Preferent jugava a la díficil pista del Valls. Tot i el 1-1 a mitjans de la primera part el resultat va ser de 7-1 amb clara superioritat vallenca.

El Segona Divisió tancava la lliga a la pista del Vilaplana, un derbi que no deixava de ser descafeinat a causa de que cap dels dos equips es jugués res. A la primera part van dominar els locals, i fruit d'això van avançar-se al marcador. A la segona part, tot i el control i les ocasions dels alforgencs el resultat final va ser de 3-1 pels vilaplanencs.

El Benjamí va perdre 1-7 enfront el segon classificat de Lliga, el Maria Cortina. Aquest va ser superior en la gran majoria del partit tot i l'esforç local.