dilluns, 21 de gener del 2013

NOMÉS EL TERRITORIAL SE SALVA

Aquesta setmana la sort només va estar de cara per al primer equip i mai més ben dit ja que aquest es va encomanar a la gràcia de poder sumar tres punts després d'un partit on tots els factors apuntaven a una clara derrota. El Preferent i el Cadet, per la seva banda no van poder sumar i els altres dos equips de l'entitat (Aleví i Prebenjamí) no jugaven.

TORRENTE CINCA MASSALCOREIG   4-5  TECNOVIT ALFORJA

Festa Major a Torrente de Cinca i pavelló de gom a gom. Ambient de gala per un partit realment vibrant d'inici a fi amb un públic respectuós però amb gana de victòria per al seu equip.
Els locals arrencaven l'encontre motivadíssims i amb jugades de força perill però els visitants, sense escatimar en atac tampoc veurien com la renda es ficaria favorable per mitjà de Sergi ben d'hora. Era un constant atac per banda i banda amb algo més de pressió per part dels locals. Ambdós equips van tindre forces ocasions per decantar la balança però el marcador no es mouria fins mitjans de la primera part on els de la Franja aconseguirien l'empat.
No conforme amb el resultat, el combinat de Torrente de Cinca i Massalcoreig arrebatrien contra la porteria rival 2 gols seguits a les acaballes de la primera part que deixaven l'Alforja ben tocat. Gràcies a un doble penal que Ivan va materialitzar la renda només seria de 3-2.

Sense canviar la mentalitat, els locals van seguir amb el seu bon joc d'atac creant perill però la sort va estar a favor dels visitants ja que amb 10 minuts van capgirar el marcador de 3-2 a 3-5. Un gol en pròpia porta, un d'Ivan i un d'Ernest capgiraven i donaven marge suficient perquè el temps jugués en contra dels Arago-Segrians.
Cinc faltes en contra i 4 jugadors amb groga eren els factors negatius que condicionaven els del Baix Camp. Només el temps que restava, 2-3 minuts van salvar-los d'una derrota en tota regla ja que els locals van fallar dos doble penals aturats per Cristian i l'expulsió d'Ernest només va servir perquè fessin el 4 a 5 definitiu.

Una victòria treballada en un camp no díficil, dificilíssim. Aquests tres punts valen més que tres punts i l'equip segur que els recordarà.

Animar als jugadors de Torrente de Cinca - Massalcoreig ja que tenen un molt bon equip i una molt bona afició. Són durs però juguen i segur que donaran molta guerra i a casa aferraran molts punts. Sort!

MARE MOLAS CFS "A"     5-0   TECNOVIT ALFORJA, F.S. "B"

SALOU CFS "A"     4-3   CUMESA ALFORJA, F.S.