dilluns, 15 d’octubre del 2007

ALFORJA FS - PRADELL (5 - 2)

Partit jugat al Coliseo d'Alforja, amb més de mitja entrada (xavals anem per bon camí per la fita que varem proposar-nos ), amb un rival que segurament estarà a les primeres posicions del grup, amb molt bons jugadors i amb l'experiència d'haver jugat en competicions superiors.

Crònica:

Primera part:

Desde el minut 1 és va poguer veure un partit amb molta igualtat on els dos conjunts marcaven molt bé els seus atacs i les seves defenses, és veia un joc control per part dels dos equips on els riscs eren mínims, ja que un error segurament es pagaría car.
A les acaballes de la primera part varem avançar les linies per provocar els errors del rival, en un primer descuit va sorgir la primera gran oportunitat per l'equip rival, sort va ser del nostre "gat" que va fer una interensió de molt mèrit, faltant 2 minuts pel final en la sortida d'un corner i en una badada defensiva, xut exterior que acaba entrant a la bora del pal. Acabava la primera part amb el marcador encontra, quan segurament el més just era un empat a 0.

Segona part:

L'equip local surt amb la idea clara de continuar jugant com a la primera part, pero amb les linies una mica més avançades, corria el minut 5 quan "perla" (vamos aquests fitxatges) d'un ford xut a llarga distancia aconsegueix un gran gol i el més important situava l'empat al marcador; (merescut). L'equip va començar a jugar a tocar i sobretot a creure amb la victòria, fruit d'això varen començar arribar les ocasions, passats 10 minuts l'electronic reflexava un 5 a 1; amb gols de Gerard Gual (Kaiser estas a la segona juventut), Quim Osete (aquest és el camí a seguir, estàs trobant el teu lloc) i no em voldria deixar el 5 gol marcat a plaer per l'Uri gracies a la gran jugada del Ernestillu. L'equip visitant a falta de 5 minuts i vist el resultat posa en porter jugador a la pista, i faltant 3 minuts arriba el 5 a 2, sense temps per a res més.

L'equip va demostrar les ganes d'agradar que té a casa i sobretot i més important el treball, l'entrega i el respecte a l'equip rival, virtuts del nostre club.

Srs anem creixent i els resultats ens acompanyent, penseu que ara anem a la Ràpita i a casa seva, penseu que el fet d'estar els llocs capdalts de la taula, fa que tots els equips s'entreguin a la pista, això vol dir que aquesta linia que ens em marcat s'ha de continuar.
No feu cas de la taula de classificats ja que avui per avui no marca la realitat del nostre grup.

Anem a la Ràptica a mostrar Treball + entrega + respecta = Victòria.