dilluns, 8 d’octubre del 2007

VALLS FS - ALFORJA FS (0 - 2).- PRIMER PARTIT DE LA TEMPORADA

Partit disputat el pavelló de Valls el dissabte 29 de Setembre 2007.

Després d'una pretemporada per sortir els típics llibres "como ponerse en forma" o "preparación para maratones", arribava el primer partit a Valls (bons calçots) i les ganes de debutà eren com correspont molt i molt grans.
Teniem la sort d'arribar amb tot l'equip al complert, sense cap baixa d'última hora.
(Porters: Jordi Barenys Crisitan Salvadó)
(Tancas: Gerard Gual, Pere Jordi Estivill)
(Alas: Ernest Queralt, Oriol Saludes, Jordi Besora, Sergi, Nil Salvadó, Joel Salvadó)
(Pivot: Joaquim Osete, Gerard)

President: Jordi Rodriguez
Entrenador: Pere Jordi Estivill
Delegat, Fotógraf: Jesus Gómez

Resum del partit:
Començava el partit amb una mica de retràs.
Primers moments d'incertesa on cap equip portava la iniciativa de l'encontre, tan el Valls com nosaltres no marcavem ni la possessió ni el ritme del partit; minut 10 de partit jugada per la banda esquerra que sense mirar centra a l'àrea i Sergi remata de volea fent un gol històric pel club, el primer gol de la temporada (un golàs) i el més important, ens posavem davant en el marcado. Arribavem a la mitja part amb aquest marcador a favor nostre.
Segona part:
El Valls va començar pujar les seves linies d'atac, fent més pressíó a la sortida de pilota nostre, vàrem començar a perdre la situació del partit en conseqüència arribaven les primeres oportunitats per l'equip vallènc, fins a 2 o 3 pals; per contra nosaltres intentavem agafar-los en una contraatac, vàrem tenir fins a 4 o 5 oportunitats davant el porter (porteràs), pero no les vam consolidar fins a 3 minuts pel final quan el nostre jugador Quim Osete feia el 0 -2 i assegurava així la primera victòria del club i de la temporada.