dilluns, 5 de novembre del 2007

ALDEA "FARAONS" - ALFORJA FS (5 - 3)

Els nostres se'ls presentava un partit a terres aldeanes a priori molt complicat.
Per aquest partit presentavem les baixes del Jordi Besora i Joel Salvadó.

La crónica:

Primera Part:
Els locals apretaven desde el primer minut i es feren amb el control de la pilota, per contra els alforjencs jugaven amb una defensa molt tancada al radera i esperaven sorprendre amb algún contracop; els minuts anaven passant i els dos equips és mantenient amb les mateixes estratègies de joc; gracies a dos contracops Alforja futbol sala, és posava 0 a 2 i finalitzava la primera part amb un treball de grup fantàstic i efectiu; els aficionats que acompanyaven a l'equip estaven totalment convençuts de la victòria a falta dels últims 20 minuts.

Segons Part:
Per oblidar els 5 primers minuts, els nostres varen sortir poc enxufats, per contra l'equip local va mostrar en tres jugades (una per mala sort, gol en propia porta)la seva efectivitat, marcant 3 gols en poc menys de 5 minuts; Un cop molt dur per la fenya mostrada a la primera part i amb 15 minuts per endevant on les sensacions eren poc favorables; els alforjencs pero varen mostrar el perque del seu liderat i va començar a estirar les seves linies..... fins a dos pals varen haver de fer perque arribés l'empat a 3 amb poc menys de 2 minuts per endevant.
I arribat aquest punt el partit es va tornar boig. minut 1:30 expulsió del Gerard Gual, per protestar a l'arbit (dues grogues) (POC VETERÀ), el mateix moment l'Ernest era expulsat per "insults" a l'arbit (dues grogues); ens quedavem a 2 jugadors de camp i el porter. (En referencia a l'arbit com podeu entendre no farem cap mensió ja que va tenir una actuació fantàstica, fou sense cap mena de dubte el protagonista!!).
En una falta els locals marcaven el 4 a 3 i amb un doblepenalty el 5 a 3.

Primera derrota d'un equip amb les aspiracions intactes. Dir-vos que això no para i ara a pensar amb el Salou "B", us diria que aquest partit per nosaltres és una final.
Felicitar-vos per l'entrega que vareu mostrar i aquest és el camí a seguir....