dimarts, 20 de novembre del 2007

ALTAFULLA FS-ALFORJA FS (2-3)

Partit jugat el dissabte 17 de Novembre del 2007 a les 16.00h.
L'Alforja es jugava el liderat en un dels camps més díficils de la categoria, el de l'Altafulla.
El nostre equip presentava la baixa ja coneguda de Joel Salvadó i de la "perla" de l'equip Gerard.

Crónica:

Primera part;

Els primers minuts del partit van ser de tenteig dels dos equips, es notava el que es jugaven els dos equips i es mantenien respecte uns als altres. L'Alforja es mantenia ferm en defensa, com ja ens comença a acostumar i l'Altafulla probava trencar aquesta fèrria defensa sense èxit tot i tindre alguna ocasió que va saber resoldre molt bé el porter dels alforjencs Jordi Barenys. Però l'Alforja FS també va tindre algunes ocasions fruit de la gran defensa, que creava algun contraatac perillós que no va poder materialitzar. Així que va acabar la primera part amb igualtat al marcador.

Segona part;

Als primers minuts de la segona part l'Alforja va sortir molt mentalitzat al partit degut a què portava dos partits seguits encaixan gols en aquests minuts, però aquest gran treball va ser tacat per l'àrbitre del partit que va xiular un penalt inexistent que va transformar l'equip local. Van ser moments d'incertesa pels visitants i en els que l'Altafulla podia haver "matat" el partit, però a vegades el porter Christian i en altres la sort van fer que no fos així. En els minuts següents va sorgir la ràbia dels líders i en una jugada molt ben trenada va empatar el partit Joaquim Osete. Però la alegria va durar ben poc ja que l'Altafulla va aconseguir tornar-se a adelantar al marcador, però l'equip visitant en lloc de enfonsar-se es va animar i va treure l'orgull i en dos doble penaltis transformats exactament per la estrella del partit, Joaquim Osete, van fer acabar el partit amb la victòria de l'equip alforjenc.

Cal remarcar que en l'ultima jugada del partit el nostre porter Christian Salvadó va patir una patada d'un jugador de l'Altafulla i desde aquí li desitjem una bona recuperació.

Aquesta semana els alforjencs s'enfronten contra els Riudoms, un partit díficil en què si l'Alforja no aconsegueix un bon resultat no hauràn servit de res aquesta gesta aconseguida.


Fet per Nestillo!!!