dimecres, 5 de desembre del 2007

CE ÀNGELS AMPOSTA - ALFORJA FS (1 - 4)

Partit jugat el dissabte 1 de Desembre del 2007 al camp Municipals d'Esports d'Amposta a les 17.00h.
L'alforja anava a una de les pistes més díficils de la categoria, la de l'Amposta, en la que segurament no es deixaràn escapar molts punts en aquesta mateixa.
Els d'Alforja es presentaven amb les baixes de Jordi Besora, i una altra semana més les de Joel Salvadó i la "Perla" de l'equip.

Crònica:

Primera part;

Els ampostins van començar bestant fort, aguantant al equip rival a mitja pista però arriban a fer molt de perill com arribaven com així demostren. Però els visitants van demostrar millor pegada ja que van necesitar menys ocasions que els visitants per avançar-se amb gràcies a un gol del Sergi després d'una gran jugada de Ernest. El partit continuava igual, els alforjencs ben tancats a darrera i defensant amb molt ordre i seguretat i quan tenien la pilota amb molta paciència i esperant a què el equip rival pujes a buscar la pilota sabedors del 0-1 a favor dels visitants, i en una jugada molt ben elaborada Sergi va fer el segon gol després de quedar-se sol davant el porter. I amb aquesta dinàmica es va arribar al final de la primera part.

Segona part;

L'Amposta va començar la segona part apretant molt en defensa, en que presionava en el total de pista i intentant dificultar el treure la pilota dels visitants. Els alforjencs van patir per aconseguir-ho però en una molt bona sortida de pilota el Sergi va tornar a marcar per posar-se un 0-3 al marcador. Amb aquest resultat, els locals, enllocs d'enfonsar-se es van créixer més i van apretar més als visitants i just després del 0-3 van aconseguir el 1-3 per culpa de una dels pocs fallos defensius dels líders de la categoria. L'Amposta ho va tornar intentar, però els alfojencs es van mostrar ben segur i al minut 35 després de l'expulsió del local Narcís, Sergi va tornar a marcar i aconseguia fer els quatre gols dels visitants en aquest partit, cal donar-li la enhorabona desde aquí. I El partit va acavar amb un "correcalles", un estil de joc que agrada molt a l'afició però ben poc als entrenadors.

En fí, tres punts més importantissims per als líders en una pista molt i molt díficil que s'asseguren el liderat nadalenc tot i descansar fins al dia 23 de Desembre que es jugarà al camp del Morell.