dimarts, 11 de març del 2008

ALFORJA FS - CFSF ALDEA ( 5 - 1 )

Partit jugat el dissabte 8 de Març del 2008 al Pavelló Municipal d'Alforja en què sens dubte presentava la millor entrada de la temporada i amb un gran ambient de futbol sala. Era un dels partits més esperats de la lliga i no va defraudar a ningú. Els alforgencs presentaven la baixa de Nil Salvadó.

Crónica:

Primera part;

Els dos equips van sortir al camp amb molt de respecte i això es notava al camp en què els dos equips estaven a la espera. A mesura que avançaven els minuts cada equip va començar a utilitzar les seves armes, els alforgencs una defensa segura i un ràpid contraatac, en canvi els aldeans mostraven un futbol sala vistós de toc però que topaven contra la gran defensa local. Al voltant del minut 8 Sergi de la Peña va conseguir avançar als alforgencs després d'un fort xut que entrava com un "obús" per l'esquadra de la porteria local. Aquest resultat no va fer canviar els papers i cada equip gosava d'alguna ocasió. Quan semblava que s'arribaria a la mitja part amb l'avantatge pels locals un gol d'una falta estratègica transformada per al jugador aldeà Unzué va posar el 1-1 al marcador que així va quedar a l'ecuador del partit.

Segona part;

Al començament de la segona part, els locals van sortir desconcentrats o els visitants amb una forta pressió i al primers dos minuts van gaudir d'alguna clara ocasió de gol que no van saber materialitzar. Als alforgencs els hi costava sortir de la pressió dels aldeans, fins que al minut 28, on una sortida al contraatac del equip local conseguia avançar-los en el marcador, un altre cop Sergi de la Peña. A partir d'aquest gol els faraons van avançar línies i això provocar ocasions de gol per als dos equips, uns en atac estàtic que els parava en maestria el porter local Christian Salvadó i altres en contratac. Els alforgencs no mataven el partit i els aldeans no aconseguien empatar el partit tot i gaudir, fins i tot, d'un pal. Entravem a falta de 5minuts pel final del partit i estava tot per decidir, però una gran jugada d'Ernest Queralt la va saber materialitzar el "kaiser" de l'equip, Gerard Gual i així s'arribava al 3-1 al marcador. L'equip visitant demanava temps mort i introduïa el porter-jugador. En la primera jugada d'aquesta variant tàctica casi aconseguien el gol, però a partir d'allí els alforgencs van aprofitar aquesta variant i Ernest Queralt, amb molts espais en defensa, aconseguia marcar dos gols casi seguits amb asistències de Sergi de la Peña i Jordi Besora, respectivament. I amb aquest enganyós però rotund 5-1 es va arribar al final del partit.

Gran partit el jugat pels alforgencs a la seva pista contra un dels equips més díficils de la categoria, l'Aldea. Els locals van mostrar el perquè de la seva posició clasificatòria i amb un partit pràctic i un gran treball d'equip van aconseguir el 3 punts que els fa seguir somiant amb el gran objectiu, l'ascens.

L'equip no podrà saborejar gaire la victòria ja que li espera un partit molt díficil al camp del Salou "B", en què sens dubte s'haurà de sortir al camp amb la mateixa mentalitat del partit contra l'Aldea si es vol aconseguir treure algun resultat positiu d'aquesta pista.

Per acabar, agraïr en nom de l'Alforja FS a tota l'afició el gran recolzament que ens vau mostrar durant el partit i que sense vosaltres segurament no podríem haver-lo tirat endavant. Amb un ambient com el de dissabte serà díficil que es deixi escapar algun punt.