diumenge, 2 de març del 2008

VINYOLS - ALFORJA FS ( 2 - 5 )

Partit jugar el dissabte 1 de Març del 2008 al Pavelló Municipal de Vinyols i els Arcs. En aquesta "batalla" els alforgencs tenien les baixes de Pere Jordi, Gerard Gual i Nil Martorell. Una prova de foc pels visitants degut a les baixes i el camp díficil que se'ls hi presentava.

Crónica:

Primera part;

L'Alforja FS va sortir al camp mentalitzat que no seria un partit fàcil tot i la posició clasificatòria del Vinyols. A causa d'aquesta mentalització i d'una bona jugada triangulada va ser el "pixixi" de l'equip, Joaquim Osete, qui va avançar als visitants al marcador després de superar per alt la sortida del porter local. Aquest gol no va ensorrar als de Vinyols sino que van estirar liníes i van començar a apretar el joc de l'Alforja a partir de mitja pista. Els alforgencs es sentien incomodes i esperaven al equip local que estirés més les seves línies per tal de trobar més espais en atac. Durant variis minuts es van anar succeint ocasions per les dos bandes però va ser una altra vegada Joaquim Osete qui va posar el 0-2 al marcador. Quan semblava que així s'acabaria la primera part, els locals van retallar distàncies amb un gol a falta d'un minut després de que no es parés el joc degut a la lesió de Sergi de la Peña.

Segona part;

La segona part va començar com ja s'imaginava, els locals apretant més la sortida de pilota dels visitants i aquests intentant rotar ràpid les seves posicions per tal de trobar espais en la sortida. Els locals tenien ganes d'agradar al seu propi camp i mostraven la seva "garra". En una bona sortida de pilota i després d'una magistral paret, Gerard va obrir un altre cop distàncies amb un fort xut, conegut com a "perlasu". Després d'aquest gol els de Vinyols van apretar i va quedar clar que no volien acabar aquest partit sense haver-ho donat tot. En una jugada "tonta", l'àrbitre expulsava a Joaquim Osete. Faltaven 13minuts per concloure el partit i 2 d'aquests minuts els tenia que aguantar l'equip visitant amb un jugador menys degut a la expulsió. L'Alforja FS es va posar el "mono de treball" i van fer pasar aquests 2 minuts sense que els hi marquessin cap gol. A partir d'aquí els alforgencs es van rearmar i després d'una magistral jugada personal Oríol Saludes va marcar el 1-4 i va casi sentenciar el partit. El Vinyols ho intentava a la desesperada i això va fer que l'Alforja ho aprofités i després d'unes mans a la linía de gol d'un jugador local( penalt i expulsió ), Ernest Queralt va materialitzar el penalt. Moments després, un penalt comès sobre el mateix Ernest el va tirar Gerard, però la pilota es va estavallar al pal. Als moments finals el Vinyols va aprofitar un doble penalt per posar el finalitant 2-5 al marcador.

Gran treball del equip alforgenc, aconseguint una importantissima victòria amb molt d'ofici que ha de servir per agafar confiança per afrontar els següents compromisos, el primer contra l'Aldea la semana que vé. Vamos EQUIPO!