dimecres, 27 de maig del 2009

SALOU CFS "B" - ALFORJA FS ( 4 - 4 )

Últim partit de la corresponent jornada de la Preferent Tarragonina, que afrontava al segon classificat amb el quart, un partit intens i vibrant si ens fixem en duels anteriors, en què el Salou no havia conseguit "aranyar" cap punt als blaus.

A causa del canvi d'horari (suposadament), els locals van sortir més "enxufats" al partit i va ser el Salou, el primer a posar perill a la porteria defensada per Alexis. Al passar als minuts, l'Alforja es va centrar en el partit i va començar a desenvolupar el seu joc habitual, en una d'aquestes triangulacions, arribava el primer gol, transformat per David a passada d'Òscar. Tot i el gol, les coses es complicaven per als visitants, ja que al minut 10, s'aixecava el cartell de 5 faltes comeses i al primer i únic doble penalt no el van desaprofitar els locals, amb un xut inapelable. Les forces s'igualaven però un altre cop, en una contra molt ben conduïda per Sergi i Quim la va saber materialitzar Gerard "Perla" posant 1-2 a falta de 2 minuts per a la mitja part. Tot seguit, una possible falta a Rubén, i la continuació d'aquesta va concloure amb unes "polèmiques" mans dintre l'area de Sergi, que l'àrbitre del partit va senyalar. Els locals no perdonaven i s'arribaria a la mitja part amb igualtat de forces.

La segona part començava més tranquila que l'inici de la primera, on hi van haver uns minuts de "tempteig" que el Salou, mitjançant un fort xut, va liquidar. El partit es situava 3-2 i amb un gran ambient al Pavelló Municipal. Es complicava la cosa per als blaus, però aquests, amb un gran esperit d'equip i sacrifici, van tornar igualar el partit, aquesta vegada mitjançant Gerard de jugada assejada. Faltaven 5minuts, els dos equips amb bonus de faltes i amb mitja lliga en joc. El Salou va desaprofitar fins a 3 doble penalts gràcies al encert d'Alexis i l'Alforja, mitjançant Òscar va transformar el doble penalt a falta de 20 segons per al final del matx. Però incomprensiblement, va tornar el malson dels segons finals i els locals aconseguien empatar a falta de 12 segons, deixant el partit sentenciat amb empat a gols.

Gerra d'aigua freda la que li va caure al Alforja diumenge, que en termes generals va realitzar un fantàstic partit i que no pot permetres tirar la tovallola després d'haver lluitat tota la temporada per l'ansiat ascens. Així que no queda cap dubte que aquest equip lluitarà fins al final, tal com ens en demostrar al llarg del curs present.