diumenge, 29 de novembre del 2009

MONTSENY - ALFORJA FS ( 3 - 6 )

L'Alforja es presentava a la pista del Montseny amb una bona tònica de resultats i amb ganes de guanyar d'una vegada fora de casa. El resultat final seria d'un 3-6 on només als últims minuts quedaria clara victòria visitant.

A la primera part els blaus sortíen a presionar tota la pista, una tàctica que de ben segur els locals no s'ho esperarien. Aquesta presio va dónar fruïts ben ràpid ja que una sèrie de clares ocasions de gols van ser errades pels visitants, tot i que en una jugada a pilota aturada l'Alforja conseguia posar-se per davant al marcador. A mesura que passaven els minuts, les forces dels dos equips s'igualaven i els locals empataven el partit. Els últims minuts van ser de domini local amb un " gol fantasma" en què la pilota va botar a la línia de gol.

A la segona part i després de dos minuts fluixos, els visitants van tornar a agafar les rentes del partit i es colocaren rapidament 1-3 al marcador, els locals també apretaven i retallaven distàncies, 2-3. Una sèrie de cops per equip deixava el marcador 3-5, llavors va ser quan els locals van treure el porter-jugador i els alforgencs van aprofitar per "pillar-los" sense porter i posar 3-6 al marcador que seria definitiu per a les aspiracions dels dos equips.

Gran victòria l'aconseguida pels d'Alforja en una pista díficil, 3 punts que s'hauran de fer valdre la següent jornada a casa, contra un vell conegut, l'Aldea.