dilluns, 1 de febrer del 2010

GELIDA - ALFORJA FS ( 4 - 3 )

Un " voler i no poder" de l'Alforja enfront del millor equip de la categoria, el Gelida, tot i disposar d'una última ocasió per poder haver rascat un punt.

Un Gelida fort i presionant a 3/4 de camp el que es va trobar l'equip alforgenc al començament del partit, on clarament va tindre el domini del partit l'equip de l'Alt Penedès. Un gran Xavi i una seria defensa van fer que el resultat no fos més ampli que l'1-0 aconseguit al començament. Poc a poc i a mesura que avançaven els minuts, els alforgencs gaudien d'algunes ocasions i van deixar-se anar. Primer un gol a pròpia del Gelida, després d'una jugada de Ruben i Òscar, i després Samu, avançaven al conjunt blau a l'útltim minut de la primera part.

A la segona, la tendència del principi va ser la mateixa que en la primera, l'Alforja intentant neutralitzar el conjunt de Barcelona i aprofitar alguna ocasió de contratac. Es veia a venir i el Gelida remontava el partit i ampliava distàncies fins a posar-se 4-2. Llavors, com ja comença a ser habitual aquesta temporada, els àrbitres van posar el seu grà d'arena i van pitar unes mans bestant dubtoses a l'àrea blava. Un inconmensurable Xavi pararia el penalt. Faltaven 4min i els visitants no perdrien la fe, van gaudir de bestantes ocasions de gol però el gol que retallava el marcador no va arribar fins a falta d'un minut. Llavors els alforgencs van gaudir d'una última ocasió però no la van saber materialitzar.

Partit, que a diferència d'altres que hem comentat, el rival va ser superior en casi totes les facetes del joc. Primera volta correcte, tot i que dóna la sensació que amb un punt més de sort, l'Alforja gaudiria de 5 o 6 punts més a la classificació. Aquest dissabte s'obra la segona volta, a una pista díficil, la del Linyola.