diumenge, 14 de febrer del 2010

LINYOLA FS - ALFORJA FS ( 5 - 6 )

Partit que obria la segona volta de la Lliga a una pista complicada, per les condicions físiques d'aquesta i pel rival. Al final, els alforgencs es van emportar els 3 punts en un final ajustat.

A la primera part els alforgencs van sortir enxufadíssims al partit i quan estavem a l'equador del partit el resultat era de 0-4 tot i que els dos equips gaudíen d'ocasions. Al final d'aquesta primera part, el marcador reflectia un 2-5 a favor del equip visitant.

Els segons 20min van ser més igualtats, un Linyola més agressiu en la pressió dificultava la sortida de pilota visitant. La sort que van tenir els blaus a la primera part, la van perdre a al segona, ja que van rebre gols d'autèntica mala fortuna, tot i que també cal remarcar la gran actuació del porter Xavi acompanyada d'un gol. El resultat es va comprimir fins a 5-6 i a falta de 30 segons els de Lleida van tenir un doble penalt que no van materialitzar.

Primer partit en tota la Lliga que els alforgencs aconsegueixen guanyar un partit amb el resultat ajustat, cosa que els animarà més de cara al derbi de semana que dissabte que s'enfrontaràn l'Alforja i l'Altafulla.