dimecres, 17 de març del 2010

FRAGA - ALFORJA FS ( 4 - 2 )

L'Alforja visitava una de les pistes més díficils de la categoria, la del Fraga, un equip que tot i sumar pocs punts fora de casa a la seva pista són molt forts.

L'equip local presntava una forta pressió que va forçar als alforgencs, aquests per contrarestar també li va tornar amb la mateixa moneda, resultat, un partit bestant "boig". Els locals tenien ocasions de gol però unes el pal i altres el porter Xavi van fer que no obrissin el marcador. En canvi, John, l'obria de pilota aturada. A partir d'aquest moment es van igualar les ocasions a les dos porteries tot i acabar la primera part amb el 0-1.

A la segona part, els visitants no van tenir la "sort" que havien tingut a la primera i de ben aviat que el Fraga va capgirar el marcador, 2-1. L'Alforja no es sentia cómode a la pista i això es reflexava a la pista, en canvi, els locals cada vegada es sentien més segurs i fruït d'això van arribar a posar-se 3-1. Els alforgencs van retallar distàncies(3-2) amb porter jugador, però un error d'aquest posava el 4-2 final al marcador.

Mal partit en termes generals el de l'Alforja, que tindrà que donar una millor imatge a les proximes cites si no vol veure com equips anteriors a la taula classificatòria s'enganxen a ell.