dijous, 13 de maig del 2010

ALFORJA FS - BERGA FS ( 3 - 2 )

Partit a priori fàcil, però el resultat i el transcurs del partit van demostrà clarament el contrari. El Berga va vendre molt cara la seva derrota.

A principis de la primera part, els alforgencs van sortir confiats, i això va espolar als de Berga, que van disposar d'alguna ocasió clara de gol fins que van transformar el primer, després d'una pilota morta dintre l'àrea local. A partir d'aquest moment, els locals van començar a posar tensió i això provocà el control del partit. En una jugada a pilota aturada, Perla aconseguia l'empat amb el què s'arribava al final de la primera part.

A la segona, seguia la mateixa tònica, control pels locals, però sense sentir-se cómodes en el seu joc. Samu avançava als locals i Perla augmentava distàncies, 3-1. A l'equador de la segona part, una expulsió local i un gol visitant van posar emoció al partit, però va acabar amb un 3-2 a favor dels del Baix Camp.

Partit fluix dels alforgencs, que caldrà millorar la imatge en els pròxims partits per tal de poder sumar i seguir escalant posicions.