diumenge, 31 d’octubre del 2010

Altafulla Fs 3 -6 TECNOVIT ALFORJA FS

Partit jugat el dissabte 30 d’octubre a les 18.00h amb un gran ambient de futbol sala al Pavelló Municipal d'Altafulla. Els locals es presentaven al partit amb la baixa ja reconeguda de Samu Hernandez.

A la primera part els dos equips van sortir molt concentrats al partit, intentant no encaixar un gol ràpid. Ara bé, per segon partit consecutiu el nostre equip al minut 5 va encaixar un gol per un error de marcatges. Però a diferencia de la setmana passada, l’equip va seguir jugant amb tranquil·litat i mantenint el grup unit. Gràcies això, al treball de tots i al fet d’anar desgastant al contrari, vam poder arribar a la mitja part amb un resultat 1-3 a favor del Tecnovit Alforja FS.

A la segona part l’ Altafulla va començar a pressionar a 3/4 de pista, per intentar accelerar el "match". Fruit d’això en una jugada a pilota parada, l’equip local va poder escurçar el marcador 2-3. Això va permetre encendre l’ambient del pavelló, on l’afició local va començar animar els seus, tot i així, el nostre equip no va perdre els papers en cap moment i gràcies a una bona jugada i a un “doble”, vam poder augmentar les diferencies, 2-5 a falta de 5 minuts de partit. Llavors l’Altafulla va demanar un temps mort, a partir d'aquí, porter-jugador per tal d’intentar remontar. Ràpidament van marcar un gol, situant el marcador en un 3-5, però en aquests moments de pressió, l’equip va estar a l’altura, jugant amb el cap fred i això ens va permetre fer l’últim gol del partit, situant el resultat final en un 3-6.

Gran resultat l'aconseguit pels d'Alforja en una pista díficil. Felicitar a tot l’equip per aquesta gran victòria tan i tan treballada, on tots vam aportar el nostre granet de sorra, 3 punts que s'hauran de fer valdre la següent jornada a casa.

Aquest cap de setmana l'equip s'enfronta contra el Ce Àngels Amposta, un gran equip que tot i ser nou a la categoria, actualment està situat a la segona posició. Per aquest motiu demanem el suport de tota la afició.