diumenge, 17 d’octubre del 2010

Sporting Alcalà Prat AE 2-4 TECNOVIT ALFORJA FS

Tercera jornada de lliga i segon desplaçament del Tecnovit Alforja FS. Aquesta vegada l’equip va tindre que viatjar al Prat de Llobregat per disputar un partit molt important contra Sporting Alcalà Prat AE. Un partit on el nostre equip va disposar de més possessió de l’esfèric i gràcies això vam tindre forces ocasions de gol. Tot i arribar a la mitja part amb un resultat positiu (0-1), l’equip no es trobava del tot bé a la pista, degut al bon rival que tenia davant. Tot i així, la mitja part, va servir per millorar tots aquells errors que havíem tingut a la primera part. Gràcies això l’equip a la segona meitat va sortir molt mes actiu, amb més ganes, i poc a poc va poder anar marcant les diferències. Així el resultat al final dels 40 minuts, va ser de 2-4 a favor dels visitats. Un partit molt treballat i 3 punts molt importants que ens permeten seguir treballant amb tranquil·litat, per tal d’encarar el pròxim partit contra l’Aldea, de la millor forma possible.