dilluns, 29 de novembre del 2010

Belafer Fraga 2-1 Tecnovit Alforja Fs

Aquesta setmana l’equip Alforgenc és va desplaçar a una de les pistes més dificils de la categoria, la de Fraga, per disputar a les 19:15 un partit complicat davant un equip on a casa sempre són molt forts.

L'equip local va sortir aguantant a mitja pista, intentant esperar un error dels visitants per tal de poder sortir ràpidament a la contra. Ara bé el Tecnovit Alforja Fs, com acostuma a ser habitual, va començar estrenant el marcador i situant-lo en el 0-1. Semblava que tot es posava de cara per l’equip visitant, però poc a poc l’equip local va anar disposant d’ocasions a la contra i en una d’elles va poder empatar el partit. Tot i les múltiples ocasions per part dels dos equips, la primera part va acabar amb un empat 1-1.

A la segona part, els visitants no van tenir gents de “sort”, quasi be va ser un monòleg on l’equip Alforgenc tenia la pilota i les ocasions, però gràcies a la gran actuació del porter local, no van ser capaços de fer cap altre gol. Per altra banda el Belafer Fraga en una de les úniques ocasions a la segona part, va poder marcar el definitiu 2 a 1 al marcador.

Un partit regular, on l’equip Alforgenc ho va intentar durant els 40 minuts, però que no va saber materialitzar totes les oportunitats que va tindré. Així doncs ara tenim dos setmanes per tal de preparar el pròxim partit, a casa, contra els Jokers de Castelldefels (5e classificat a la categoria)