diumenge, 14 de novembre del 2010

La Seu d'Urgell 2-5 TECNOVIT ALFORJA FS

Un llarg desplaçament el que li esperava al equip del Baix Camp, ja que havia d'anar a terres pirinenques, a l’Alt Urgell, on tenia que disputar un partit important contra la Seu d’Urgell, un nou vingut a la categoria Territorial Catalana, però que estava situat a la cinquena posició. Després d'un partit molt seriós a la primera part i una segona part no tant fluida, l’equip Alforgenc va aconseguir sumar 3 punts claus per situar-se a la tercera posició en la classificació.

Tot i començar a les 20:00h, a la primera part el Tecnovit Alforja Fs va començar fort, dominant, tocant i creant ocasions de gol. Ben aviat vam poder fer el primer gol, fruit d'una bona jugada que va acabar amb un remat al segon pal. Tot i que l’equip local anava arribant a la porteria visitant, va ser el nostre equip que gràcies a un xut des de fora l’àrea, va poder situar un 0-2 al marcador. I no va ser fins al final de la primera part, quan gràcies a una molt bona combinació entre els jugadors alforgencs, es va poder marcar un tercer gol, que ens permetia arribar a la mitja part, amb un resultat molt positiu de 0-3.

A la segona part els locals van sortir forts, apretant molt la sortida de pilota i clarament dominant tot l’inici de la segona part. Tot i les múltiples ocasions que van disputar, gràcies a una bona defensa i a un porter descomunal, vam poder aguantar el marcador, arribant al minut 35 de joc amb un resultat bo de 1 a 3. A partir d’aquí la Seu d’Urgell va decidir treure el porter- jugador per tal de fer l’últim esforç i intentar capgirar el resultat. Tot i la insistència que mostrava el conjunt local, el Tecnovit Alforja Fs, amb una bona defensa, va poder neutralitzar totes les jugades i en un petit descuit del conjunt local, vam poder ampliar el marcador situant-lo en un 1-4, tot i el gol, ràpidament la Seu va escurçar diferencies marcant un bon gol de falta. Finalment ja als últims minuts del partit, gràcies a un error de l’equip local, vam poder marcar un bon gol situant el 2 a 5, com a resultat final del partit. Cal destacar el bon paper dels arbitres i el bon comportament que es van mostrar els dos equips dins la pista. Així doncs volem desitjar molta sort a l’equip de la Seu en aquesta temporada.

Per acabar, podem dir que en termes generals el partit dels “grocs” va ser correcte, tot i que cal millorar en molts aspectes del joc, per tal de no repetir aquests errors en partits futurs. Tot i així ara mateix tenim 7 dies per preparar el gran partit de la setmana que bé, on el “AE Centre Sanfeliu” visitarà, en condició de líder, el Pavelló Municipal d’Alforja.