dilluns, 4 d’abril del 2011

Tecnovit Alforja fs 4-2 Seu d'Urgell

Aquesta setmana el Tecnovit Alforja Fs, jugava a casa contra la Seu d’Urgell, un rival directe ja que només els distanciaven 3 punts. Així doncs partit complicat que es va resoldre per un 4-2.

A la primera part va quedar clar, com jugaria cada equip, els locals intentaven portar el joc de pilota, mentre que els visitants jugaven molt tancats esperant poder sortir a la contra. Els alforgencs disposaven de múltiples ocasions i en una d’elles aconseguien marcar el primer gol (1-0). Ara bé en un error defensiu, els visitants van poder trenar una bona jugada de contraatac la qual va suposar el 1-1. Tot i encaixar el gol, l’equip continuava igual, i en una bona pressió, vam poder marcar el 2-1 en una altre bona jugada. Ara bé a falta de 50 segons, en un altre error defensiu, la Seu d’Urgell marcar un bon gol en una contra molt ràpida, resultat amb el qual arribàvem a la mitja part 2-2.

A la segona part vam poder rectificar els errors de la primera, i gràcies a un gol en els minuts inicials, l’equip va saber jugar amb cap la resta de minuts. Estava clar que l’equip visitant no tenia intensió de avançar línees, per tant com que disposàvem de la pilota, el nostre objectiu va ser que ells fossin els que vinguessin a buscar-la. El 3-2 va durar quasi tot el partit, tot i alguna oportunitat, no va ser fins als instants finals, quan es va poder marcar el 4-2 definitiu, degut a una recuperació mentre l’equip visitant jugava amb el porter jugador.

En línees generals va ser un partit correcte, on els 2 equips tenien clar quin era el seu joc, i quines armes tenien que utilitza per intentar guanyar el partit.

La pròxima setmana l’equip es desplaçarà a Hospitalet del Llobregat, per jugar contra el Centre Sanfeliu Ae, actualment situat a la 3à posició. Partit molt complicat on intentarem lluitar per sumar 3 punts importants.