diumenge, 29 de gener del 2012

BON CAP DE SETMANA!

Una setmana casi rodona pel que fa a resultats, i és que dels 4 partits en joc que tenia el club en aquesta jornada, es van aconseguir 3 victòries i un empat.

El Territorial anava a la pista del Can Vicenç, un equip molt conegut per la majoria de la plantilla de l'Alforja. Els alforgencs, que vestien en aquesta ocasió de blau, van fer un partit molt seriós des del primer minut, fruït d'això es va avançar al marcador amb una bona contra. Tot i el resultat es mantenia el control del partit, però en un xut llunyà els de la Pineda aconseguien l'empat. Quan semblava que s'arribava a la mitja part, un doble penalt transformat per Òscar tornava a avançar als visitants. A la segona part els locals van haver de començar a apretar més amunt, tot i disposar els dos equips d'algunes ocasions, va ser Ivan que distanciava més el marcador (1-3), un resultat que no es mouria fins a l'últim minut amb el final 2-3.

El Preferent també tenia un desplaçament, en aquest cas la pista del Vinyols. Un partit molt accidentat a causa de la maleurada lesió d'un jugador local, problemes amb la il·luminació del recinte i sobretot un partit seriós del Vinyols van fer que els alforgencs no acabessin de trobar el seu millor joc que tot i avançar-se al marcador, va anar a remolc la resta del partit fins aconseguir l'empat a 3-3.

El Segona Divisió visitava la pista dels Garidells. Els alforgencs tenien moltes esperances en aquest partit per prolongar el seu somni de poder jugar el play-off d'ascens. Els visitants van sortir molt intensos a la pista però van ser els locals qui es van avançar. L'equip no va perdre les esperances i es va arribar a l'1-1 al final de la primera part. A la segona Els Garidells van sortir molt encertats de cara a porteria i es van posar 3-1 en el marcador, però com ja començar a ser costum en aquest equip, l'esquadra alforgenca no es va rendir i va aconseguir remontar el partit amb el 3-4 final.

L'Infantil era l'únic equip que jugava com a local en un partit que s'enfrontava contra el Mediterrani de Cambrils. Un començament dubitatiu va dónar vida i esperances a l'equip de la costa, però les joves promeses de l'Alforja es van refer i van finalitzar el partit amb un resultat que tot entrenador voldria: 10-0.