dilluns, 5 de març del 2012

L'ESCOLA RUTLLA

Cap de setmana que es presentava amb 4 partits, els 2 equips séniors jugant a casa i els 2 equips de l'Escola jugant com a visitant.

El Territorial s'enfrontava contra el 2n classificat de la Lliga, l'Altafulla. En un inmillorable inici, els alforgencs van posar-se 3-0 al marcador i amb ocasions per les dos bandes. A falta de minut i escaix per acabar la primera part, els visitants van retallar distàncies. A la segona part els de la Costa Daurada, com era d'esperar, van anar a pel partit i es van posar 3-2, després una expulsió visitant va tornar a donar vida als alforgencs amb el 4-2 que no seria definitiu ja que els d'Altafulla van tornar a retallar i van treure porter jugador, on van aconseguir el 5-5.

El Preferent també jugava com a local i contra un equip fort, l'Ascó o el que és el mateix, el líder de la categoria. Tot semblava rutllar quan des de bon inici els alforgencs es van avançar al marcador, però va ser un miratge ja que els d'Ascó van capgirar el resultat. A partir d'aquell instant el partit es va trencar posant-se 2-5 per l'Ascó. No va ser fins als minuts finals quan els alforgencs van tirar de "casta" i van retallar distàncies fins a l'inútil 4-5.

L'Infantil i el Benjamí van guanyar els seus partits per 1-9 i 1-5, respectivament. Això fa que les futures promeses d'Alforja segueixin creixent i donant una gran imatge, sense oblidar les posicions capdaventeres de la taula classificatòria.