dimarts, 27 de novembre del 2012

COMENÇA EL DESEMBRE

Primer dissabte de l'últim mes de l'any!

Després de dos victòries (Preferent i Cadet) i tres derrotes (Territorial, Aleví i Prebenjamí), l'entitat prepara els equips de cada categoria per afrontar partits contra rivals directes o realment complicats. Els séniors tenen tres finals abans d'acabar l'any mentre que els menuts tenen dos partits molt i molt interessants.

Abrigueu-vos bé que ve el fred i disfruteu del futbol sala per entrar en calor!
Sort a tots!

Els partits d'aquesta jornada són:

TERRITORIAL CATALANA FUTBOL SALA - GRUP 2
17:30 h.
BAR RTE. MORENO´S CFS   7-6   TECNOVIT ALFORJA CFS "A"

Derrota dolorosa la que va encaixar el primer equip en un partit on es va produir la cara i la creu del joc desplegat.
Sense entrar en masses detalls, el resum del partit és que l'Alforja va ser molt superior al conjunt Lleidetà en la primera part i la segona part els locals van passar per sobre de l'Alforja amb el porter jugador els vint minuts.
Sembla inversemblant però els vint primers minuts els locals només van arribar dues o tres vegades on Cristian va respondre amb seguretat. L'Alforja va tindre l'encert de cara i va avançar-se ben d'hora i amb bones jugades arribava amb un 0 a 5 a la mitja part.
Fins aleshores tot feia preveure una victòria però el Moreno's va sortir a la segona part amb porter jugador i amb dues jugades abans del minut 5 ficava els nervis al conjunt visitant. Tant era així que l'Alforja encara es va tancar més i no s'aconseguia treure la pilota controlada en una pista relliscosa. Anaven succeïnt les jugades i entre nervis i fortuna dels locals, Moreno's remontava 6 a 5. L'Alforja va poder igualar el marcador per mitjà de Sergi. Inclús alguna jugada hagués permès tornar al resultat favorable però altra vegada la sort somreia als de la plana de Lleida.
Finalment, un penal no xiulat i un doble penal fallat a última instància no van ajudar a aconseguir l'empat.

Bé, des d'aquí, animar a l'Alforja a superar aquesta derrota passant pàgina i aprendre dels errors.
Felicitar als Moreno's per saber jugar bé les seves cartes. Van saber treure'n petroli.

PREFERENT CATALANA FUTBOL SALA - GRUP 6
16:00 h.
 FLIX FS JE V-50   7-8   TECNOVIT ALFORJA, F.S. "B"

El Filial visitava la difícil pista del Flix amb igualtat de punts. Els esperava una pista que relliscava molt i un públic hostil.
Fidels al seu estil de joc van sortir a pressionar des del primer minut i al minut 2 arribava el 0-1, però en una ràpida contra els locals aconseguien l'empat. A partir d'aquí un situació més còmode dels Alforgencs que marxaven al descans amb una àmplia renda (1-5).
La segona meitat no va tenir res a veure amb la primera ja que els locals van escurçar distàncies ben d'hora i a falta de 7 minuts amb un 3-6 treien el porter-jugador. Amb el porter-jugador molt ben treballat, els locals anaven escurçant distàncies, però els grocs no es tiraven enrere.
Últims minuts d'infart en que es va mantenir el 7-8 fins al final. Partit molt treballat per els dos costats i que significa la segona victòria consecutiva del B, esperem que segueixi la bona ratxa.

CADET PRIMERA DIVISIÓ FUTBOL SALA - GRUP 4
12:00 h.
 CUMESA ALFORJA, F.S.   1-12   LAGUNA CFS

Últim partit d'aquesta primera fase de lliga amb una derrota aclaparadora enfront el Laguna. El partit no va tenir color des de bon principi, on els visitants van posar un punt més d'intensitat, joc i ganes...
En alguns moments concrets es va veure competir els alforgencs però moments massa intermitents per lo que requeria el partit i pel treball que es realitza durant la setmana.
Tot i les 3 derrotes contundents que ha patit l'equip, les dos victòries vers l'Altafulla i el Castellvell, fa que els grans de l'Escola (cadet) s'assegurin el 4t lloc.

ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ FUTBOL SALA - GRUP 4
 10:00 h.
 RODA DE BARA FS   6-5   CUMESA ALFORJA, F.S.

PREBENJAMÍ FUTBOL SALA LLIGA REGULAR - GRUP 7
11:00 h.
 AMPOSTA FS   4-7   CUMESA ALFORJA, F.S.

Molt bon partit el que es va veure aquest dissabte a l'annex 2 del Pavelló d'Amposta.
Els locals es van avançar en dues ocasions ben d'hora, però els Alforgencs no van tirar la tovallola i amb 2 minuts empaterien el partit. Un estira i arronsa d'atacs constants per ambdues parts deixeria el marcador de 4-3 a la mitja part.
La segona part només va tenir un color, era un atac constant dels petits de casa i amb una defensa i un porter molt inspirat.
Molt bon partit i esportiu per part dels dos equips a qui animem a seguir d'igual manera.