dilluns, 5 de novembre del 2012

LA TORNADA DE LA CASTANYADA


TERRITORIAL CATALANA FUTBOL SALA - GRUP 2
Dbte. 10/11/2012 - 17H - Pavelló Parc d'Amics d'Alforja

TECNOVIT ALFORJA CFS "A"   5-3   PENYA BARCELONISTA SOLSONA

Partit molt complicat per a uns locals que van haver de treballar de valent per treure'n algo positiu. El Solsona no va vindre a escatimar res i va tractar de tu a tu a un equip que no va estar en el seu nivell habitual.
Els visitants regalaven un gol a l'inici del partit que ben de seguida igualarien en jugada d'estratègia. Una primera part amb clares ocasions a banda i banda, amb l'intent de tindre la possessió d'uns i altres. Va ser a les acaballes de la mitja part que es convertiria en un anar i venir fent que es marquéssin 2 gols per banda ficant el 3 a 3 al marcador.
La segona part va ser d'especulació pels dos conjunts per cap dels dos no arriscava més del compte. A la recta final els locals van apretar una mica per anar a buscar el resultat i van saber culminar una bona jugada que els donaria aventatge. A partir d'aleshores, els visitants, amb porter jugador buscarien l'empat però una errada els castigaria amb el cinqué i definitiu gol del d'Alforja.
Felicitar al Solsona pel gran partit que va fer, de ben segur que estarà per la zona alta.
D'altra banda, l'Alforja cal que segueixi treballant de valent, i en equip, si no vol perdre pistonada.


PREFERENT CATALANA FUTBOL SALA - GRUP 6
Dbte. 10/11/2012 - 19H - Pavelló Parc d'Amics d'Alforja

TECNOVIT ALFORJA, F.S. "B"   9- 3   LA POBLA MONTORNES

El segon equip s'enfrontava contra un rival directe, La Pobla Montornés, amb l'obligació de guanyar per canviar la dinàmica tan negativa que arrastren des de l'inici de lliga.
Dit i fet. Els locals van fer un partit molt complet amb golejada inclosa que els permetia sortir de la zona de descens i esperem que amb els aires renovats per a continuar treballant i intentar treure més punts, sobretot a casa.


CADET PRIMERA DIVISIÓ FUTBOL SALA - GRUP 4
Dbte. 10/11/2012 - 12:30H - Pavelló Gimnàstic

GIMNASTIC TARRAGONA, C.   14- 0   CUMESA ALFORJA, F.S.

Segon partit de la temporada per a les joves promeses del cadet del club que visitaven la complicadíssima pista del Nàstic, un dels clars aspirants a guanyar aquesta primera fase de la lliga. Des de bon inici del partit, els tarragonins van posar un punt d'intensitat més alt que els nostres i això es va notar en el joc i també en el marcador.

Tot i la contundent derrota, cal seguir animant als nois per la millora en l'últim partit, independentment del resultat.
En aquesta edat, aprenen més de les derrotes que no de les victòries... per tant, a seguir treballant igual.


PREBENJAMÍ FUTBOL SALA LLIGA REGULAR - GRUP 7
Dbte. 10/11/2012 - 09:30H - Pavelló Parc d'Amics d'Alforja

CUMESA ALFORJA, F.S.   20-1   EL CATLLAR AT. F.S.  

El partit de la tercera jornada es jugava en dissabte. L'encontre va ser plàcid pels locals que van començar molt ben ordenats en defensa i molt inspirats en atac de cara a gol. A la segona part els locals van seguir tocant en camp contrari i arribant amb profunditat. Molt bon partit dels més petits de la casa que van demostrar un valor molt important: el respecte tot i el resultat. Guanyar respectant el rival en tot moment és molt important.
Des d'aquí aprofitar a donar ànims al Catllar per a seguir treballant amb la canalla per a que creixin amb l'esport.


Dg. 11/11/2012 - 12:30H - Pavelló de Vandellòs

CFS VANDELLÒS   10-4   CUMESA ALFORJA, F.S.

Partit aplaçat corresponent a la segona jornada de lliga que es disputava aquest cap de setmana, en diumenge, on els blaus tenien un dels desplaçaments més complicats, el Vandellós.
Tot i el resultat, els alforgencs van fer un partit molt seriós, sortint amb la pilota jugada i creant grans ocasions de gol. La diferència física d'alguns jugadors en aquestes edats són un factor clau en el resultat encara que el més important és formar persones i incentivar uns valors de conjunt i de competició. A més, la falta d'encert en atac van fer impossible marcar més gols per aconseguir més igualtat.
Felicitar l'equip pel partit fet i animar a seguir treballant així.