diumenge, 13 de gener del 2013

L'ARRENCADA DEL 2013...

L'Entitat comença el 2013 amb dues victòries i dues derrotes. L'encert va estar a files del Territorial i del Prebenjamí mentre que Preferent i Alevins es deixaven els punts en els seus partits. Ha estat una tornada de vacances força golejadora ja que s'han vist fins un total de 58 gols en els quatre partits (24 favorables/34 desfavorables), fet que segur ha fet xalar al públic pel dinamisme d'aquest esport.

TECNOVIT ALFORJA CFS "A"     10-6   FUTSAL VALLS 

Grada plena, ganes de futsal, gols per ambdues bandes i bon joc a ratxes que deixa dos lectures o sabors de boca. En primer lloc, la lectura positiva en treure 3 punts importants contra un rival directe amb estones de bon joc però per altra, la lectura no tan positiva d'una passivitat o desconnexió en el moment que es va creure que el partit estava guanyat.
La primera part iniciava amb un plantejament força conservador per ambdós costats i premiant les contres com a recurs per arribar a la creació de perill. En una contra mal feta pels del Baix Camp, els Vallencs aprofitaven per avançar-se. Tot i el gol, la sensació de més control era pels locals que a continuació farien l'igualada per mitjà de Sergi (millor jugador del partit). Tres minuts més tard tornaria a marcar i abans d'arribar al descans Òscar faria el tercer gol deixant un 3 a 1 al marcador.
Una segona part molt més boja deixaria un parcial de 7 a 5 on els groguencs es van avançar abans i després el Valls, amb porter jugador buscaria canviar la dinàmica. L'estratègia no els hi va sortir bé i van pagar-ho amb gols bastants seguits. Tornarien a jugar de 4 i ficarien l'ai al cor en el que hagués estat una possible remuntada si el partit hagués durat més i si ells mateixos s'ho haguessin cregut.

De ben segur que el públic va passar-s'ho bé amb tants gols i des d'aquí animem a l'afició a que segueixi omplint la grada. És el sisé jugador que dóna força per encarar els partits de casa.

Animar al Valls a que no doni per perdut els partits fins al final ja que donarà molta guerra en aquesta lliga i els locals a seguir treballant i a aprendre dels errors que s'han comès aquesta setmana tot i el resultat.


 TECNOVIT ALFORJA, F.S. "B"     2-8   SALOU FS "B"  

Els alforgencs van començar amb moltes ganes tal i com demostra que s'avancessin en el marcador als primers compassos del partit. Els locals estaven còmodes en defensa i els visitants no aconseguien trencar-la. A meitats de la primera part el Salou va augmentar la seva pressió defensiva i això va fer que el ritme del partit augmentés i que els visitants aconseguissin empatar.

A la segona part, canvi de papers i el Salou va sortir enxufat, fet que li propiciaria l'encert de cara a porteria. Tot i que els alforgencs ho van seguir intentant fins al final, els visitants es van fer amb el partit.

 GIMNASTIC TARRAGONA, C.     17-2   CUMESA ALFORJA, F.S.

Partit que jugàvem contra el primer classificat. Des del primer moment l'equip rival ens va venir a pressionar la nostra primera linea d'atac, això va fer que no tinguéssim sortida fàcil de pilota i alhora que ells creessin molt de perill quan robaven alguna pilota a la frontal de l'àrea. Tot i això vam aconseguir tenir un parell o tres d'ocasions abans de que ells comencessin a marcar gols i a posar diferència en el marcador. I així que la primera part va acabar amb un resultat de 9-0.

Després del descans, els alforgencs van sortir una mica més encoratjats, estaven menys nerviosos que en la primera meitat i van saber jugar una mica més la pilota davant de la forta pressió que seguia fent l'equip contrari. Tot i aquesta pressió el rival tenia moltes armes ofensives i un físic força més poderós que el dels alforgencs i van seguir augmentant la seva renda de gols. Ja en els minuts finals, a partir de bones triangulacions en sacs de porteria i en sacs de banda van crear-se algunes ocasions de perill, en que dos van materialitzar-se com a gol.


A seguir treballant que és el que toca fer.

 EL CATLLAR AT. F.S.     3-10   CUMESA ALFORJA, F.S.

Sempre és complicat tornar de vacances i no va ser menys pels més petits del Club.
Una primera part on els blavencs van aconseguir avançar-se en el marcador portant l'avantatge al descans tot i no desplegar el futbol sala que ells saben fer, segurament molt despistats degut a l'aturada nadalenca.
A la represa, els visitants es van posar les piles i van fer mans i mànigues per arribar a la porteria rival i aconseguint bones jugades i d'altres l'encert no els hi era favorable.

En termes generals, partit fluixet per començar l'any però es seguirà treballant per millorar ja que aquesta és la premisa d'inici a fi. Animar a El Catllar per fer que aquest equip tan jovenet segueixi creixent i tenint il·lusió per l'esport.