dilluns, 13 de maig del 2013

TECNOVIT ALFORJA FS "A" vs ASCÓ (5 - 2)

Tercer classificat virtual contra segon. Partit realment vibrant i bonic de veure on el conjunt Alforgenc s'hi jugava molt després de la contundent derrota de la jornada anterior contra el líder. No en el sentit d'arrebatre la posició sinò per no quedar despenjat i donar peu a ser atrapat pels perseguidors.

Els visitants venien forts amb una ratxa d'invictes força àmplia mentre que els locals porten una segona volta un pèl irregular degut a nombrosos empats.

El partit arrancava amb intensitat per ambdues bandes i ben d'hora, els Asconencs s'avançarien per mitjà de Pitu en una bona jugada de córner. Els dos conjunts volien tindre possessió i així ho intentaven quan disposaven de la pilota però la intensitat defensiva de l'Alforja no ficava les coses fàcils als segons classificats. D'altra banda, en atac, l'Alforja s'escorava amb jugades bones de Sergi i algunes bones triangulacions  i xuts. Va ser així, com en el tram final de la primera part Ernest i Ruben capgirarien el marcador. Un 2 a 1 que deixava una mica tocat l'Ascó i un Alforja que volia creure-hi.

A la represa, ben aviat, Ivan ho provaria amb dos xuts, el segon dels quals s'escolaria dintre la xarxa avançant als locals tot i que aquests no ho van saber aprofitar ja que la següent jugada, una molt bona triangulació dels Asconencs acabaria reduïnt distància en el marcador. 3 a 2 i la cosa estava calenta ja que el partit estava obert amb jugades per ambdós costats. A l'equador de la segona, Ernest, aprofitant un rebot d'un defensa establiria el 4 a 2. Aquest gol no va servir per fer baixar els braços visitants, sinò ben al contrari, van col·locar el porter jugador però una defensa sòlida no permetria que fessin cap gol. Ja a les acaballes, en una recuperació, el capità Alforgencs, Òscar, va poder endosar el cinqué i definitu en xut de camp a camp.

Bon partit pels locals, bonic de veure per l'afició i del qual s'han d'agafar forces i motivació per afrontar les últimes jornades de lliga.