dimecres, 19 de juny del 2013

RESUM TEMPORADA 2012 - 2013

La Temporada 2012-2013 tanca el curs esportiu amb un notable per l'entitat Alforgenca ja que ha assolit l'ASCENS a 3ª Divisió Nacional del primer equip després de quedar tercer classificat al campionat i la permanència a Preferent Catalana del segon sénior.

L'any arrancava un pèl complicat ja que en els primers compassos de lliga es van produir nombroses baixes importants com la de Gerard, Jon, Osete i Aleix. Tot i això, una arrencada forta de sis partits consecutius guanyant va fer que les jornades 7 i 8 es gaudís d'una segona posició. A partir d'aleshores, un seguit d'alts i baixos ens situaria entre la tercera i quarta plaça.
Per la seva banda, Ricard no tindria un any fàcil degut a la lesió però Xavi i Cristian han sabut cobrir bé la porteria d'un Alforja volcat a l'atac en busca de gols i aconseguint ser el segon equip més golejador. Gràcies, però, a les incorporacions de Joan Gené (del sénior B) i ja endinsats en el campionat, les de Xavi Pell (Laguna Cambrils) i Ruben Tello (CanVicenç) servirien per ajudar l'equip a mantindre, des de la jornada 18ena, la tercera plaça. Plaça cobejada per equips com Amposta, Valls, Aldea...
Finalment, cal destacar que quan ja no hi havia res a fer per atrapar l'Ascó (2on classificat), el grup no va abaixar els braços i va seguir lluitant fins l'últim partit, partit on calia marcar una diferència de 7 gols per tindre aspiracions a les opcions d'un ascens compensat i la grada va poder disfrutar d'un verdader espectacle.

L'any es tanca amb l'ascens a 3ª Divisió Nacional, fita històrica al poble ja que després de 30 anys és la primera vegada que es jugarà en aquesta categoria i el club se sent orgullós de poder portar el nom d'Alforja cada vegada més lluny promovent l'esport i servint d'imatge a l'escola que té al darrera perquè els petits i joves se sentin identificats.


El Prefent per la seva banda, no ha tingut una temporada fàcil ja que ha calgut una adaptació al nou entrenador i al seu sistema, patint també alguna baixa imporant per lesió com la de Martí. Val a dir, també, que potser la sort no ha estat en molts moments al costat de l'equip en resultats força ajustats. Però el que compta són els resultats i la veritat és que el balanç a la primera volta només era de 3 victòries i 2 empats, fet que propiciava que el sénior B estigués a la corda fluixa entre les primeres posicions de descens. Una segona volta no molt millor que la primera amb 3 empats i 3 victòries el salvarien matemàticament a l'última jornada. Un balanç pobre però suficient en una categoria complicada en el seu nivell pel fet de que hi havia molts aspirants que volien pujar a Territorial.

Aquesta nova temporada, altes i baixes confeccionaran dos equips que s'intentarà siguin el màxim competitius possible en les seves respectives lligues en un moment crucial en el futbol sala provincial i del nostre poble.


Des d'aquí, felicitar a tots els jugadors del club per la campanya realitzada i esperonar-los a seguir treballant igual o més en una nova etapa que serà bonica i a la vegada complicada.

Foto Territorial: (a dalt) Xavi Torrell, Jordi Rodriguez, Alexis Carcellé, Jordi Porqueres, Ernest Queralt, Christian Salvador, Ricard Basora, (a baix) Xavi Pell, Cristian Panduro, Òscar Gual, Sergi De La Peña, Joan Gené, Marc Àvila, Ruben Tello i Ivan Alanyà (absents: Gerard Gual, Gerard Margalef, Joan Artigas, Quim Osete)

Foto Preferent: (a dalt) Jordi Rodriguez, Arnau Huguet, Ricard Basora, Youssef Amrabit, Joan Gené, Martí Muixí, David Moroño, Cristian Crespo, Martí Àvila, Àngel Tejero, (a baix) Andreu Serra, Albert Sarobé, Quim Osete, Aron Panduro i Juan Pablo (absents: Joan Salvadó)


Enhorabona Sénior A
Ho heu aconseguit!!!