dilluns, 23 de setembre del 2013

ESTRENA DOLOROSA

L'estrena del primer equip de l'Alforja FS a la 3ª Divisió Nacional es dispustava en dominis Alforgencs contra un veterà de la categoria, els Balaguerins. I el cert és que va ser una estrena força dolorosa amb massa càstig després de la bona arrencada de la primera part, però que servirà per fer veure als novells de la categoria com funciona el nivell en aquesta competició.

El conjunt d'Alexis, alertat i coneixedor de que seria un partit difícil va iniciar el partit amb una concentració i determinació tan bones que al minut 5 ja es trobaven per davant del marcador amb un 2-0 favorable i amb la sensació de tindre l'atac Balaguerí ben controlat. El control de pilota del conjunt visitant propiciava que l'Alforja es beneficiés aprofitant espais però malhauradament els locals no van saber sentenciar el partit i a les acaballes de la primera part, el Balaguer reduiria distàncies i d'aquesta manera podria començar a la represa estant dintre del partit.

La segona meitat, amb el partit totalment obert i amb un Balaguer més intens que a la primera part, faria que es vegessin nombroses ocasions de gol per ambdues bandes, fins al punt que Ivan, pels locals, establiria el 3 a 1. Semblava que l'Alforja tornava a agafar les regnes del partit però aleshores en un moment de flaquesa, 5 minuts fatals van condemnar ràpidament als groguencs que veurien capgirar el marcador fins al 3 a 5. Aleshores, un altre gol d'Ivan i el porter jugador van ficar entre les cordes al Balaguer ja que l'Alforja veia el possible empat com la mica de premi que li tocava per la bona primera meitat.

No va ser possible l'empat i els homes d'Alexis marxaven amb el cap cot, però la veritat és que poden estar contents d'haver plantat cara i la clau és aprendre el més ràpidament possible dels errors perquè la lliga continua i cada partit serà una final. Felicitar al Balaguer pel bon partit, i ara toca centrar-se en el proper encontre contra el Castellbisbal.