dilluns, 24 de desembre del 2007

MORELL 2 - ALFORJA F.S. 7

Després de dos setmanes de descans ( per falta d'equips dins a la categoria ), el nostre equip viatjava a les terres morellenques a mantenir el liderat del grup i de retruc proclamar-se CAMPIO D'HIVERN 07/08; a casa del cuer de la categoria.

Partit jugat dissabte dia 22 de desembre 2007 a les 18:00, els alforjencs és presentaven amb dues baixes, la ja coneguda de Joel Salvadó i també "perla"; esperem aquestes festes per recuperar-los de cara la segona volta.

Crònica;
Primera part:

Els visitants presentaven l'equip inicial que s'ha anat consolidant jornada a jornada (Gual, Dela Peña, Osete, Enestillo), amb les idees molt clares, marcar el ritme del partit, possessió de pilota i sobretot paciència; passats 6 minuts del inici de matx, els locals deixaven d'esperar el seu camp i estiraven les linies, conseqüència d'aquests els nostres començaven a gaudir d'oportunitats, en aquests moments arribaven els dos gols alforjencs; que donaven certa trankilitat tot i la gran dificultat dels blaus alhora de sortir amb pilota controlada, aquesta pressió provocava perdues de pilota entre linies i clares oportunitats de gol pels Morellencs, pero el nostre porter Christian estava en estat de gràcia i mostrava tot el potencial que porta dins.
Després de dos pals a favor de l'alforja acabava la primera part. (0 - 2)

Segona Part:

Els locals desde un inici, van anar a buscar el partit ja que el marcador els hi era molt desfavorable i la pressió a 3/4 de pista era constant, els nostres apresa la lliçó a la primera part, mostraren les virtuts dels nostres atacants, jugant d'esquena a la porteria així també amb triangulacions ràpides i constants moviments que provocaven un seguit d'oportunitats de gol, així que poc a poc els nostres gladiadors van augmentar la diferencia 0-3,0-4,0-5,0-6 0-7;1-7;
fins el resultat final que fou de 2-7.

Remarcar la duresa del partit ! tot i la claretat del resultat l'àrbit no va mostrar cap targeta a les entrades a destemps que els locals van anar repetint fins els minuts finals amb el marcador totalment sentenciat.
Entenem que això en molts moments pot provocar que hi hagin batallas campals.