dilluns, 14 de gener del 2008

ALFORJA FS - MEDITERRANI CAMBRILS (4 - 2)

Partit jugat a les 12:00 del matí el dissabte 13 de Gener del 2008.
Alforja Futbol Sala començava el nou any a casa contra el Mediterrani Cambrils, a priori partit assequible pels locals ja que jugava contra els cuer de la categoria.
Els nostres presentaven per aquest partit la baixa del Joel Salvadó.

Crónica:

Primera part;

Començava el partit amb un parell o tres d’oportunitats clares pels locals que no varen saber materialitzar; passats els primers 5 minuts els blaus és desdibuixaren del partit, no portaven ni el tempo ni tan sols es mostraven sòlits amb defensa; com a detall a tenir molt en compta, la poca disciplina i treball com equip entre uns i altres feia que el minut 10 el marcador reflexes un 0 a 1. A partir d’aquell moment els aflorjencs pressionaren per tota la pista, i el partit fou un "corre calles" un anar i venir, amb oportunitats pels dos costat, els visitants desaprofitaren 2 jugades a boca de gol i acte seguit els blaus marcaren el gol de l’empat, faltaven 5 minuts pel final i la pressió donava els seus resultats, semblava que a partir d’aquest moment agafarien confiança però tot el contrari el mal joc local tornava a fer acte de presència i en un malentès del nostre porter deixava la pilota solta davant l’àrea gran i de xut creuat el Mediterrani marcava el 1 a 2, sense temps per res mes acabava la primera part.

Segona part;

Comenaçava igual que el final de la primera part, pressió per tota la pista per part dels locals i els visitants sortint a la contra. Els minuts anaven passant i regnava per part dels locals la poca armonia en atac i la poca entesa alhora d'enllaçar triangulacions, tot i així corria el minut 10 de partit i dues jugades ben trenades pels Alforjencs feien capgirar el marcador i agafar esperança de cara els minuts que faltaven per la fi del partit(3-2). Amb la fenya feta i amb el marcador a favor els locals és tancaven amb defensa per sortir a la contra i així matar el partit, pero la defensa feia aigues i repetidament els visitants disfrutaven d'arrivades a la portaria contraria i unes vegades pel nostre porter i d'altres per la manca d'encert visitant feien que el marcador no és mogués. Minut 18 els locals marcaven el 4 a 2 gracies a un rebuig de la defensa local que Ernestillo defineix de manera impecable. Els últims dos minuts marcaren un atac de 5 homes per part dels visitants que ja no varen poguer fer res.