dilluns, 3 de març del 2008

El Club Alforja Fs fa una crida a l'afició per rebre l’ Aldea a la Preferent Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol.


Aquest dissabte el Club Aforja Fs disputa contra el Faraons Aldea, tercer de la categoria, el partit de la dinovena jornada de lliga de futbol sala.

El Club Alforja Fs que presideix Jordi Rodriguez fa una crida a l' afició perquè aquest dissabte al Pavelló d’ Alforja estigui ple en la visita de l' Aldea, tercer classificat de la Preferent Catalana de futbol Sala, en la dinovena jornada de Lliga.

L' entitat Alforjenca espera la millor entrada de la temporada en aquest derbi català que es jugarà aquest dissabte 08 de Març 2008 a partir de les 16:00 de la tarda.

Els Aldeans tercers a la classificació amb els partits que han jugat fins ara, mentre els Alforjencs segons, a 2 punts del líder Altafulla (amb un partit menys), no poden fallar per mantenir opcions d’ascens.

El conjunt de l’ Alforja FS està format per , Jordi Barenys, Jordi Besora, Oriol Saludes, Pere Jordi Estivill (entrenador - jugador), Christian Salvadó, Nil Martorell, Jesús Gómez (delegat). Joaquim Osete, Sergi de la Peña, Ernest Queralt, Gerard Cabré, Gerard Gual i Joel Salvadó.
Us hi esperem !!!!!

1 comentari:

Víctor Romero ha dit...

esperemos un buen partido i que la grada este llena, preesenciando el partido de la jornada. soy un jugador del aldea